Jason en voetbal, voetbal en nog veel meer voetbal

Droomkind Jason heeft in zijn jonge leven al veel te veel meegemaakt en krijgt daarom door Stichting Dream4Kids een droomdag om hiermee een nieuwe start te kunnen maken. Op de zaterdag dat Jason dacht een voetbalwedstrijd te spelen, werd hij door zijn vader opeens verrast met de boodschap dat hij opgehaald zou worden voor zijn droomdag!

De droom

Voetbal

Dreamchasers

Sjoukje & Rennie

De droom

Om kwart voor tien werd Jason opgehaald en reden we naar bakkerij van Esch in Paddepoel. Daar kreeg hij een taart aangeboden met een foto van de Junior Club van FC Groningen erop. Bij deze taart werd hem een lidmaatschap aangeboden voor die Junior Club.

Samen in de auto op weg naar Studio Belle-Image in Hoogkerk waar Ingrid de Bruin een fotoshoot deed. Het werd een fotoshoot met grappige, ontroerende, vader en zoon, foto’s en natuurlijk mocht een foto met daarop Jason in zijn nieuw gekregen FC Groningen shirt niet ontbreken! Tijd voor de lunch, hup in de auto op weg naar Zuidbroek. Hier een zeer gastvrij onthaal door Meneer de Reuver en het personeel van Van der Valk Zuidbroek. De tafel was prachtig gedekt met voor Jason een persoonlijke menu kaart: Een stoere binken menu met daarop natuurlijk Jason’s favoriet FRIKANDEL. Nauwelijks had hij de frikandel op of daar kwam Manager de Reuver persoonlijk al weer aan met de volgende lading. Wat een service. Met de buik vol kregen we nog een persoonlijke rondleiding achter de schermen bij het motorspektakel.

Nieuwsgierig naar wat er nu weer komen ging bracht de auto ons terug naar Groningen, De auto stopte voor het Indoor Soccer Centre Groningen. Binnen wachtte Bjorn Boes van BB Freestyle, die Jason onder zijn hoede nam voor een privé training Freestyle voetbal. Jason bleek een zeer getalenteerde straatvoetballer te zijn, en na de training is afgesproken dat Bjorn hem in de gaten houdt. De training werd afgesloten met een klein partijtje tussen team Bjorn en Jason en team vader Henk en Erwin Bloeming en Eisse-Reint Dallinga van Indoor Soccer Centre.

Toen op weg naar restaurant de kleine Heerlijkheid in Groningen waar een heerlijke warme maaltijd voor ons klaar stond. Parelhoen stond er op het menu en iedereen heeft er van gesmuld. Met dank aan Elbrich Huisman en Zaneta Nemcova voor hun heerlijke kookkunsten. En als klapstuk van de dag gingen we naar de voetbal wedstrijd FC Groningen tegen PEC Zwolle. Jason zat helemaal in de wedstrijd en mede dankzij zijn aanmoedigingen heeft zijn club FC Groningen gewonnen! Wat een super droomdag!

Sponsoren bedankt! 

Bakkerij van Esch,  Studio Belle-Image, Van der Valk Zuidbroek, BB Freestyle, Indoor Soccer centre, De Kleine Heerlijkheid, Centrale jeugdraad PKN Anloo Zuidlaren, Pixum Fotoservice

 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup