Ilse is voor een dag een prachtige prinses

Thuis was er lange tijd geen aandacht voor de 7-jarige Ilse en haar broer en zus. Ze kregen geen liefde of verzorging van hun ouders en moesten alles alleen doen. Dream4Kids ging aan de slag....!

De droom

Prinses

Dreamchasers

Luuk & Simone

De droom

De verwaarlozing en verhongering hadden grote fysieke gevolgen voor Ilse waardoor ze twee jaar achterloopt in haar ontwikkeling. Daarnaast was ze erg in zichzelf gekeerd en had ze een kwetsbare positie in de klas. Jeugdzorg heeft uiteindelijk ingegrepen en Ilse en haar broer en zus uit huis, in verschillende pleeggezinnen geplaatst. Ze zag hen alleen tijdens verplichte afspraken bij Jeugdzorg waarbij er veel verdriet en stress naar boven kwam. De droomdag was een belangrijk onderdeel van de behandeling. Een volle dag stond Ilse in de schijnwerpers en kon ze onbezorgd genieten van alle positieve aandacht samen met haar broer, zus en klasgenootjes.

Ilse is een echt meisje en houdt van prinsessen en sprookjes. Tijdens haar droomdag mocht Ilse voor één dag in de rol van echte prinses kruipen en daar horen natuurlijk een op maat gemaakte prinsessenjurk, bijpassende muiltjes en een kroontje bij. Om het plaatje compleet te maken mocht Ilse naar de kapper waar ze als VIP ontvangen werd met een rode loper en champagne. Krulspelden in het haar, mooie make-up en zelfs gouden glitter nagellak. Van haar broer en zus kreeg Ilse een mooie ring en een boeket bloemen en om in koninklijke sferen te blijven kregen zij ook koninklijke capes om hun schouders. Zodra Ilse geknipt was, reed er een limousine voor om de familie naar de volgende verrassing te brengen: een ritje in de Assepoesterkoets naar een sprookjesachtig kasteel! De fotograaf deed een professionele fotoshoot met de broer en zussen als mooie herinnering voor later. Tot Ilse's grote verbazing arriveerden alle kinderen uit haar klas en kregen ze een rondleiding door het kasteel. Na afloop mocht Ilse een prinsessentaart aansnijden met een echt zwaard. Alle kinderen hadden een tekening voor haar gemaakt en ze kreeg ook nog een cadeau van de klas. Ilse straalde toen ze in het middelpunt van de belangstelling stond. De limousine bracht Ilse en haar familie naar de laatste bestemming. Ze mocht kiezen uit negen verschillende restaurants, de ‘bakery en icecream’ met indoor speeltuin was haar absolute favoriet. Als afscheidscadeau kreeg Laura haar felbegeerde roze Furby. Met een grote glimlach op haar gezicht keerden ze huiswaarts.

De droomdag heeft ervoor gezorgd dat Ilse uit haar schulp gekropen is. Tijdens de droomdag begon ze steeds meer op te bloeien. Deze plezierige dag was een nieuw begin voor alle drie de kinderen waarin ze de familieband weer hebben gevoeld en versterkt. Ze hebben weer een mooie herinnering samen! Door haar klasgenootjes te betrekken bij het programma waarin Ilse de hoofdrolspeelster was, is haar positie in de klas verbeterd. 

Sponsoren bedankt!

Kasteel Heeswijk, Bart Smit, Jumbo Supermarkten, LimoMij, Pixum Fotoservice, Slingershop.nl

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup