Het leven van profvoetballer Jayson

DE DROOM

Opgehaald worden in een limousine en een dag leven als profvoetballer.

DREAMCHASERS

Cindy & Renate

DROOMDAG

Jayson, een super goede voetballer uit Tilburg, wilde graag weten hoe het leven van een profvoetballer eruit ziet. Op dinsdag halen we Jayson, geheel in stijl, op met een witte limousine.

Nadat hij getrakteerd heeft in zijn klas stapt hij met zijn vriendje Jules in de limousine... op naar een dag vol avontuur en verwennerij! Alle kinderen, familieleden en de meester komen naar buiten om ze uit te zwaaien. In de limousine ontpoppen we meteen de fles kinderchampagne en drinken we met z’n vieren een glaasje bubbels en we starten de dag vervolgens met een zakje snoep. Beiden gekregen van VIP-Limo, helemaal te gek!

Onze eerste stop is de Amsterdam ArenA, daar krijgen we een privé rondleiding bij Ajax en we wanen ons als echte voetballers! Zo nemen we een kijkje in de luxe kleedruimte, waar Jayson meteen even de verkleedstoel van Justin Kluivert uittest (niet wetende dat we Justin later die dag nog gaan ontmoeten). We kijken in de hal waar de voetballers zich opmaken voor en wedstrijd en we doen net alsof we worden geïnterviewd door de pers na een spannende wedstrijd.

De tweede stop is bij de McDonald’s in Sassenheim. Wat een feest was dat zeg! We werden opgewacht door een feestcomité met een echte Minion en een eigen versierde tafel. We mochten alles bestellen wat we maar wilden! Als klap op de vuurpijl mocht Jayson als een echte McDonald’s medewerker een eigen hamburger bakken, door de McDrive headset wat zeggen en een eigen ijsje maken! Tjokvol gingen we met de limo naar onze derde activiteit.

Van het KNVB mochten we namelijk komen kijken bij een training van Jong Oranje! En wie liep daar op het veld?! De grote held van Jayson... Justin Kluivert! Na de training overhandigde Justin het allernieuwste shirt van Oranje - gesigneerd door alle spelers - aan Jayson en werd er tijd gemaakt voor een fotomomentje. De spelers waren wel een beetje jaloers, want zij hadden dat shirt nog niet eens gekregen! En vooral toen de spelers verder moesten in de spelersbus en wij voorbij reden in de limousine, haha dat was een mooi moment :)

Op naar de vierde stop… pizzeria Tredici in Tilburg, waar Jayson en Jules hun eigen pizza mochten bakken! Wat een lieve mensen werken daar zeg, de koks hebben jullie hier goed bij geholpen en we mochten hier gratis komen eten en het was heerlijk! Ook de lieve oma van Jayson en de ouders van Jules waren bij het etentje om de dag gezellig met elkaar af te sluiten. 

Lieve Jayson wat hebben wij een gezellige topdag gehad, we vonden het te gek om jouw droomdag waar te maken en volgens ons is dat nog best goed gelukt ;)

SPONSOREN BEDANKT!

VIP-Limo, Ajax foundation, McDonald’s Sassenheim, KNVB, Pizzeria Tredici, Jeugdbescherming Brabant en Pixum.

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup