Florien en de vervulling van haar 2 grote dromen

De droom

De eerste droom van Florien werd al op zaterdag 26 November vervuld, want ze mocht naar K3! Vanuit een VIP plaats heeft ze de hele show gezien.

De dreamchasers

Jenice & Denise

De droomdag

1 December was het eindelijk zo ver, de echte droomdag van Florien kon gaan beginnen.'s ochtend vroeg reed de roze limousine voor bij school om Florien op te halen. Florien was helemaal verbaasd toen wij de klas binnen kwamen. Voordat Florien met ons mee ging deelde ze nog even cupcakes in de klas uit en op deze manier had de klas ook wat leuks die dag. Nog even voor vertrek een klassenfoto gemaakt met de hele klas voor de supergave roze limousine. Nadat Florien uitgezwaaid was door de hele klas vertrokken we naar de eerste activiteit, samen met haar moeder gingen we een leuke dag tegemoet. Onderweg nog een heerlijk glaasje alcoholvrije champagne, want dat hoort natuurlijk in een limousine. Florien had gezegd dat ze heel graag een graffiti bord wilde maken, maar dacht dat ze daar nog te jong voor was. Echter hadden wij het kunnen regelen, dus daar ging onze reis heen. Florien mocht samen met een echte graffiti-artiest een graffiti naambord maken. Dit vond ze erg luk en het resultaat was geweldig! Na de graffitiworkshop hadden we een lange reis voor de boeg, omdat we vertrokken richting Amsterdam. 

In Amsterdam aangekomen gingen we naar een heel klein soort kasteeltje voor een gezellige high tea. Na alle thee soorten bekeken te hebben kwam daar ineens Teske achter het gordijn vandaan. Wat was Florien verbaasd, ze was helemaal blij verrast dat Teske samen met haar kwam genieten van de high tea. Tussen de heerlijke broodjes, cakejes en ander lekkers door hebben ze gepraat over het vloggen en nog veel meer. Aan het einde van de high tea mocht Florien zelf nog even meepraten in de vlog! Helemaal trots en met een lieve knuffel van Teske aan het einde was het tijd voor de volgende activiteit. We op weg naar een echte taartenbakker, omdat Florien helemaal weg is van koken. Florien mocht hier zelf een taart gaan bekleden en versieren, samen met de bakker werd er hard aan geknutseld. Florien ging zelfs de bakker laten zien hoe zij roosjes maakte. Het werd een geweldige taart met verschillende dieren en rozen, toen we de taart goed hadden ingepakt was het tijd om op weg te gaan naar Den Bosch. Ondanks dat het een lange rit was hebben we het heel gezellig met elkaar gehad.  Onderweg nog even de fotograaf opgehaald want die ging van de avond foto maken, omdat onze eigen fotograaf niet mee kon. Als troost dat er niet heel de dag een professionele fotograaf mee kon, kreeg Florien nog een fotoshoot cadeau van de fotograaf die had afgezegd. Dit heeft ze dus nog tegoed! Wij waren Martien, de fotograaf, heel dankbaar dat hij het voor een deel over wilde nemen. 

Aangekomen in Den Bosch, was het tijd om gezellig te gaan eten en ook hier hadden we nog een verrassing voor Florien. We gingen naar Picasso en daar waren er ook als verrassing de opa, zus, tante en neefje van Florien.  Wat was dat een leuk en gezellig restaurant en ook het eten was heel lekker. Bij het toetje kreeg Florien nog een leuke vuurwerkfontein op tafel! Na het eten gingen we op weg naar de laatste actviteit, namelijk bowlen. Bij het bowlen aangekomen was daar ook de oma en opa van Florien zodat zij haar droomdag met de hele familie kon afsluiten. Na het bowlen kreeg Florien nog een echte volg camera zodat zij net zulke leuke vlogs als Teske kan gaan maken. Het was een hele lange en vermoeide dag, maar toch was het een heel geslaagde dag! Vol van alle indrukken hebben we Florien en haar moeder thuis gebracht. We kunnen met z’n alle terug kijken op een leuke, indrukwekkende en gezellige dag vol met mooie herinneringen! 

Sponsoren: bedankt!

Kings of colors, Restaurant: Café in de waag, Teske de Schepper, Bakkerij Krijnen en Nooij, Fotograaf Martien Wolfs, Restaurant Picasso, Bowlingcentrum Bourgondischhof, Esther Oudshoorn fotografie, Van Melsen uit Ede (voor de camera), Beekmanschool 's-HertogenboschJeugdbescherming Brabant

Iedereen die een donatie heeft overgemaakt willen wij via deze weg heel erg bedanken! Jullie hebben bijgedragen aan een onvergetelijke dag. 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup