Esmay en haar wilde rit in de motorachtbaan!

DE DROOM

Esmay’s grootste droom was een rit in de motorachtbaan van Toverland! 

DREAMCHASERS

Hanneke & Lotte 

DE DROOMDAG 

Donderdag 9 maart was het dan zover; de droomdag van Esmay is aangebroken. De grote witte limousine van wel 10 meter lang komt het schoolplein op gereden. De hele school komt natuurlijk even kijken. Esmay en haar klasgenootjes kijken hun ogen uit. Na een beetje schuiven past zelfs de hele klas in de limo. Maar alleen Esmay en haar vriendje Stefan mogen mee. Wat een super begin van een super dag!

Op weg naar de eerste activiteit. Waar gaan we toch naartoe? Tromgeroffel.. YES WE GAAN NAAR TOVERLAND IN SEVENUM. Esmay’s droom komt uit. Bij Toverland aangekomen worden we al opgewacht door twee medewerkers. We krijgen tovermunten waar Esmay een mooi cadeau voor kan uitzoeken bij de bij de giftshop. Dat wordt een mooie papagaaienknuffel want Esmay is gek op papagaaien. In Toverland is het eerst tijd om te proosten met een lekker glas kinderchampagne! Verder is het in Toverland rustig, Esmay en Stefan kunnen wel 10 keer achter elkaar in de achtbaan! Om 11:00uur krijgen we een rondleiding bij de waterachtbaan. We mogen op plekken komen waar normaal niemand mag komen. Daarna krijgen Esmay en Stefan nog wat uitleg over de motorachtbaan en gaat de achtbaan speciaal voor Esmay open! Na 2 supersnelle rondjes is het tijd om te spelen en te eten. Frietjes voor tussen de middag, heerlijk. 

Na flink gespeeld te hebben is het tijd voor de tweede activiteit. We gaan minion cupcakes maken bij TaartenTheater in Someren. Wat kon Sandra dat goed uitleggen. Esmay en Stefan gingen heel geconcentreerd te werk en het resultaat mag er wezen! 

Ten slotte, alsof we nog niet genoeg gesnoept hadden, gingen we zelf pizza’s maken bij Bakkerij van Eijk, Quercia Houtoven & pizza. Daar kregen we eerst een rondleiding en werd er vol enthousiasme verteld door Denis en zijn broer Laurens.  Wat een heerlijke pizza’s hebben we gemaakt. Moe maar voldaan gingen we terug naar huis. Onderweg nog een spelletje auto-bingo, daar hadden ze nog net energie voor. Wat een topdag, missie geslaagd! 

 

SPONSOREN BEDANKT! 

Limomij, Toverland Sevenum, Sonbross, Quercia Houtoven & Pizza, TaartenTheater Sandra

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup