Een meet & greet met Anky van Grunsven voor Saar

DE DROOM

Tijdens onze eerste ontmoeting met Saar merkten wij meteen hoe open en spontaan ze is. Saar had al eens een Droomdag meegemaakt, die van haar broertje, en wist direct dat ze het toch wel echt ‘vet’ zou vinden om met een limousine van school te worden opgehaald. Saar weet heel goed wat ze wil. Dieren en natuur hebben in het algemeen haar belangstelling, maar ze is met name dol op paarden. Ze rijdt zelfs af en toe wedstrijden. Haar grote idool is dan ook Anky van Grunsven. Een meet & greet met Anky werd daarom direct onze grootste missie voor deze dag. Saar gaf ook aan te houden van top40 muziek, met name die van Katy Perry, en dat ze dol is op dansen. Verder liet ze weten alles met glitters en blingbling leuk te vinden en dat ze het allerliefste sushi zou gaan eten. 

DREAMCHASERS

Ingrid Verhoeven en Hilde van Pinxten

DE DROOMDAG

De dag was een grote verrassing voor Saar. Ondanks dat ze het lastig vindt om met verrassingen en onverwachte gebeurtenissen om te gaan, doordat er in het verleden veel voor haar geheim is gehouden, heeft ze het volgehouden om door ons verrast te worden. Op donderdag 6 juli om 09.00 uur reden wij, samen met fotograaf/cameraman Henri (Hemusic) én haar jongere broertje met de limo het schoolplein op. We verrasten haar in de klas en hadden een nieuwe outfit (gesponsord door 3-Trend uit Boxtel) voor haar meegenomen. Verder mocht Saar de door ons meegebrachte snoepzakjes aan haar ‘achterblijvende’ klasgenootjes uitdelen. Nadat de hele klas haar, met enige ‘jaloezie’, maar blij en enthousiast voor haar, had uitgezwaaid, vertrokken we met de limo naar Beauty Salon Skinpoint waar Saar een ‘vrouwen-verwen-momentje’ kreeg. Met haar nieuwe outfit en een mooi make-upje vertrokken we vervolgens naar JumpXL in Oisterwijk. Ondertussen hadden we voor beide kinderen een opfrispakketje van Rituals en maakten we lol met ballonnen en scheerschuim😊 JumpXL was deze ochtend exclusief voor ons geopend. Te meer, omdat de dag in het teken stond van de wensen van Saar, maar ook omdat we haar broertje een super leuke dag wilden bezorgen hebben we voor deze locatie gekozen. Samen konden ze heerlijk jumpen en lol maken en toen stond Sandra van dansstudio Jump daar ineens. Zij had als verrassing een choreografie gemaakt op het nummer Chained to the Rythm van Katy Perry. Vol overgave sloegen Saar en haar broertje (geweldig om te zien hoe ook hij super fanatiek en enthousiast mee deed) aan het oefenen. Als ervaren en gedreven danseres had Saar de choreo zo onder de knie en heeft Henri buiten in de natuur de opnames voor de videoclip gemaakt.

Daarna was het tijd om alle indrukken en verrassingen van de ochtend te verwerken. In Boxtel bij Tafel25 genoten we van een heerlijke lunch met allerlei lekkere hapjes, sandwiches, broodjes, een soepje en heerlijke eigen gemaakte koekjes en brownies. Saar en haar broertje mochten een kijkje in de keuken nemen en zelfs andere gasten bedienen. Saar kreeg direct haar eerste bijbaantje aangeboden! Als ze 14 is, mag zij aan het werk bij Tafel25. Waar een aangeboden lunch al niet goed voor is!

Vanuit Boxtel reden we naar Uden. Daar mocht Saar bij Stal de Toren van Esther op een pony rijden en de paarden mee verzorgen. Saar liet zien dat zij de nodige ervaring heeft. Tussen de paarden voelt zij zich helemaal in haar element. Haar broertje, doller op katten en honden, voelde zich ook heerlijk op deze manege. Nu werd het toch wel tijd voor het hoogtepunt van de dag… Met een gloednieuw ruiterjasje, aangeboden door Anky’s eigen ruiterkledingmerk, gingen we op weg naar Saars grote idool …. Anky van Grunsven! Via een indrukwekkende poort, waar alleen wij als speciale gasten aangekondigd waren, reden wij het terrein van de manege op. Saar en haar broertje keken direct hun ogen uit! Toen we de stal in liepen stond daar de grote medaillewinnaar Salinero. Wat gaaf om zo’n bijzonder paard van zijn oude dag te zien genieten. Nadat we de chique stallen en mooie paarden hadden bewonderd stonden we met een drankje in spanning wachten op de komst van Anky. Daar was ze dan! Wat een aardige vrouw! Saar wist spontaan niets meer te vragen, maar toch raakten de dames gezellig aan de praat. We eindigden natuurlijk met een uitgebreide fotorapportage van Saar en Anky. Niet alleen Saar, maar ook haar broertje en wij verlieten uiteindelijk, trots met onze handtekeningkaarten 😊, het terrein.

Voordat we naar Oss reden om de lieve opa en oma van Saar op te halen, hebben we nog een stop gemaakt voor een foto-momentje bij de beelden van Salinero en Bonfire, hier had Anky ons op gewezen. 

Bij opa en oma aangekomen, reden we door naar het centrum van Oss waar wij werden verwelkomd door Mai Hu in Sushi & Grill restaurant Miru. 

We hebben erg gelachen om opa, die de sushi maar niets vond. Al die vreemde hapjes en smaken... Maar oma daarentegen genoot voor 10 samen met Saar van de heerlijke sushi én van het toetjes buffet met heuse chocoladefontein.

Tot slot hebben we Saar nog bedankt met een dromenvanger en een kaart, stop nooit met dromen Saar! En als klapper op de vuurpijl een gloednieuwe Samsung smartphone (met dank aan Björn van Coldenhoff Automatisering)! Nu Saar volgend jaar naar de middelbare school gaat, vinden wij dit een onmisbaar cadeau voor haar. Bovendien is het haar enige communicatiemiddel met haar broertje die zij maar eens per 6 weken kan zien. Wat hebben we genoten van haar dolgelukkige gezicht.

Helaas kwam ook aan deze droomdag een einde en was het moment daar dat de pleegouders van Saars broertje hem op kwamen halen. Wij brachten opa en oma thuis en wisselden alvast wat mooie foto’s van de dag uit. Saar kan deze nu natuurlijk ook op haar telefoon ontvangen (die telefoon was uiteraard binnen een paar minuten volledig door Saar zelf geïnstalleerd 😉) Even later namen we afscheid van Saar. 

Tot snel Saar, dan genieten we na met een mooie fotoboek en de door Henri gemaakte film. Life is about collecting memories en deze droomdag was er een om nooit te vergeten!

 

SPONSOREN BEDANKT!

Hemusic, Beautysalon Skinpoint, JumpXL Oisterwijk, Dansstudio Jump, Tafel25, 3-Trend, Rituals, Anky Technical Casuals, Stal de Toren, Coldenhoff Automatisering, Miru Sushi & Grill en Limo-mij.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup