Een echte jongensdag voor Dirk

De vader van Dirk en zijn zusje Anne is in 2014 overleden aan de gevolgen van leukemie. Dream4Kids mocht voor deze droomkinderen aan de slag om een geweldige droomdag te organiseren! 

De droom

Ajax!

Dreamchasers

Rosemarie & Rosalie

De droomdag

Dirk had maar 1 droom; hij wilde heel graag zijn held Jasper Cillessen ontmoeten en misschien ook nog een rondleiding door de Arena.

Met een Camaro naar...

Eindelijk was de dag aangebroken. Dirk werd opgehaald op school met een knalrode Camaro. Hij en zijn zusje Anne mochten hiermee richting Nijmegen rijden, waar hij nog meer geweldige auto’s en motoren kon bekijken. Toen gauw op weg, want we moesten nog een eindje rijden. Langzaam maar zeker werd het duidelijk dat we richting Amsterdam reden, richting de Arena.

Wat werden we hartelijk ontvangen en wat was de Arena indrukwekkend! Dirk mocht zelfs op de stoel van Frank de Boer zitten. Maar er waren geen spelers te zien. Nee die waren aan het trainen op een ander complex, genaamd “de Toekomst”. Terwijl we het richting het trainingsveld liepen, zag Dirk al verschillende bekende spelers. Heel knap want het was erg koud en de spelers hadden allemaal een muts op. Geweldig dat alle spelers en trainers de tijd namen voor een praatje en een foto. Natuurlijk werden er ook handtekeningen gezet op het Ajax Tshirt. Ook kreeg Dirk nog een tasje met allerlei Ajax spullen. En daar was Jasper Cillessen, Dirk zijn dag was helemaal top....

.....maar zeker nog niet afgelopen. In Nijmegen aangekomen zijn Dirk en zijn zusje Anne nog gaan karten. Met piepende banden in de bocht en vol gas op het rechte stuk, leek het wel of ze dit al jaren deden. Gauw weer de auto in, want we hadden nog een afspraak. Heerlijk uit eten bij de Wereldkeuken Triavium in Nijmegen. Wat was een een topdag!

Sponsoren bedankt!

Jacobs auto’s, Sportshop Richard Kregting, Ajax Foundation, Wereldkeuken Travium,Lies Fotografie,Slingershop.nl 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup