Een droomdag vol dromen voor Natascha

DE DROOM

‘Dutchtuber’ ontmoeten.

DREAMCHASERS

Febe en Belinda

DE DROOMDAG

Er rijdt een witte limousine in St.Michielsgestel. Hij komt tot stilstand bij OBS ‘De Bolster’. Droomvervulster Belinda en fotografe Isabelle stappen uit om Natascha (11 jaar), haar vriendin Elize en haar zusje op te halen voor een spetterende droomdag. In de limousine zitten Natascha’s ouders, haar broertje en haar oom die ook meegaan met de droomdag van Natascha. Natascha staat nietsvermoedend haar rol in het schooltoneelstuk te repeteren als wij binnenkomen. Ja! Vandaag is het jouw droomdag Natascha! Let’s go.

Als eerste rijden we naar het centrum van Den Bosch. Mensen kijken verbaasd naar wie er uit de limousine stapt als we voor CoolCat (kleding) en Nelson (schoenen) stoppen om Natascha een prachtige nieuwe outfit te geven. De paskamer hangt vol met leuke zomerjurkjes, een bikini, broeken en zelfs een pet. Twee tassen vol nieuwe kleding en een kleurrijke nieuwe set die Natascha meteen aanhoudt. Aan de overkant mag ze bij Nelson passende schoenen uitzoeken. Natascha ziet er helemaal hip uit!

Een heerlijke lunch bij La Place en het gaat vanaf nu sportief worden. Eerst krijgt Natascha een turn-training bij de grootste Europese turnhal ‘Flik-Flak’. Als ze druk bezig is met de balk, de ringen en de trampoline komt daar ineens iemand binnen. ‘Ik ga dood’ zegt Natascha en haar mond valt open van verbazing. Niemand minder dan haar grote idool (en ook die van haar vriendin en zusje) komt er binnen lopen: Job van Grafhorst alias Dutchtuber. Hij is immens populair op YouTube. Samen met zijn cameraman komt hij een YouTube-filmpje maken met Natascha in de hoofdrol. Dutchtuber turnt vrolijk mee. Aan de ringen, op de trampoline, op de brug ongelijk. Job heeft wel hoogtevrees, maar voor Natascha laat hij zich niet kennen. Ze hebben de grootste lol samen en de cameraman legt hun capriolen vast op de gevoelige plaat. Na afloop brengen we Job en zijn cameraman met de limousine weer naar het treinstation. Ook daar veel bekijks van de Bosschenaren. Natascha glundert van oor tot oor. Terug in de limousine zegt Natascha ‘dit was mijn levensmissie’. Haar droomdag kan al niet meer stuk. 

Natascha wil later professioneel voetballer worden, het liefst keepster. Dus hebben we een keeperstraining voor haar geregeld. Twee professionele keepersspecialisten uit de voetbalwereld geven Natascha een clinic die ze niet snel meer zal vergeten. Natascha krijgt eerst een complete keepers-outfit en daarna begint de warming-up. Het zonnetje schijnt flink, dus het is goed zweten tijdens deze professionele training. Vele tips en tricks leert Natascha vandaag. Links vallen, rechts vallen, hoge bal, lage bal, handschoenen open, linkervoet voor, maak je lichaam lang, schuin naar voren vallen. De trainers vinden dat Natascha echt aanleg heeft.

Na afloop al het zweet afdouchen en daarna op weg naar haar lievelingseten: pizza salami. We mogen bij restaurant Padrino’s alles bestellen wat we lekker vinden. Natascha vindt het helemaal top! Heerlijk gesmikkeld van allerlei Italiaanse gerechten en uiteraard Italiaans ijs.

Daarna neemt de limousine ons mee van Den Bosch naar Den Dungen. De hele groep 8 van de school en ouders verwelkomen ons. Allemaal even poseren voor de limousine. Het is één groot feest. Helemaal als DJ Koen los gaat met zijn spetterende disco. Tussendoor komt er nog een goochelaar en de ouders en kinderen hebben gezorgd voor lekkere hapjes, drankjes en een enorme mand vol cadeautjes voor Natascha.

Deze dag lijkt wel een droom...

SPONSOREN BEDANKT!

 

Hoofdsponsor: Miles of Pleasure

Sponsoren: Isabelle Stuit (fotograaf), Erik de Groot (fotograaf), Top1Toys Donkers, Onky Donky, 3cover, Viking EntertainmentLimoMij, Litserborg , Slagerij van de Ven, Jebalight, Goalkeeper (Sjoerd Rijper en Marcel Braggaar), Acerbis / GDN, RKVV Sint-Michielsgestel, PSV fanclub, Dutchtuber, City Foto Eindhoven, Jamin Eindhoven, Flik-Flak, Coolcat Den Bosch, Nelson Den Bosch, Ernst van Rosmalen (trainer), Chayenne van Grunsbergen (trainer), Westlands Bloemenhuis Eindhoven, Tricky Business, Padrino’s, La Place Den Bosch, Etos Den Bosch, Lucardi Den Bosch, Prem Eindhoven, Zwembad Zegenwerp - Optisport, Rooie Sien, Boots apotheek Schijndel, Twanami en Pixum.

Particuliere donaties: Frank Dirkx, Anette van Alphen, Nathalie Ramos, Niels van der Eng, Belinda Blokker en Febe Ricken.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup