Een dag vol dromen voor Willemijn en Martijn waar maar geen einde aan kwam

DE DROOM

Willemijn en Martijn zijn broer en zus. Samen hebben zij de droom om een droomdag met z’n tweeën door te brengen, maar ieder heeft natuurlijk ook z’n eigen droom. De droom van Martijn is om te gaan lasergamen en hij houdt erg van proefjes doen. Willemijn heeft als droom om te gaan nachtshoppen in de supermarkt met K3 of samen met Martijn. Tevens houdt ook Willemijn erg van proefjes doen en kijken ze samen vaak naar leuke YouTube filmpjes vol met allerhande proefjes.

DREAMCHASERS

Aydin en Charlene

DE DROOMDAG

Ochtend

De dag begon met een spectaculair ophaalmoment met confettikanonnen in de klas van Willemijn. Vervolgens gingen we samen met Willemijn naar de klas van Martijn om hem te verassen met een confettischot. De klas zwaaide ons uit en eenmaal buiten stonden vader en moeder al te wachten. Voor hen hadden wij een aparte auto, want voor Martijn en Willemijn hadden wij een spectaculaire auto die van binnen helemaal versierd was. Vol spanning vertrokken we naar de 1e locatie, maar eerst even een stevige lunch voor ons allen bij McDonalds. Na de lunch waren we al vlakbij de 1e droomlocatie: RoomExperience. Als echte avonturiers zijn we hier gaan lasergamen en hebben Martijn en Willemijn zich weten te ontsnappen uit een funny escaperoom.

 

Middag

Na een intensieve lasergame waren we klaar om naar de 2e droomlocatie te gaan: Mad Science. Het was eventjes rijden dus onderweg zijn we gestopt bij een tankstation om daar wat te drinken en wat lekkers te pakken. Ook was er een wand met schepsnoep. Martijn en Willemijn pakte beide een emmer en stopte ze vol hun favoriete snoep. Eenmaal aangekomen bij Mad Science stonden daar al 3 professors op ons te wachten genaamd; Professor Elektronica, Veilige Victor en Professor Joost Windhoos. Geheel in stijl kregen we allemaal een laboratoriumjas aan. Samen hebben we allerlei proefjes gedaan als; reageerbuisjes laten ontploffen, suikerspinnen en superslijm gemaakt, vulkaanlava zien uitbarsten en als toppunt rookkanonnen afgevuurd.

 

Avond

Na een overweldigende middag aan activiteiten is het nu tijd om te gaan eten bij Restaurant Lades. Het begon met veel verschillende hapjes als voorgerecht. Er was enorm veel keuze en een ontdekking aan smaken. Vervolgens kwamen er 2 grote tajines met vis en vlees en allerhande bijgerechten. Tot slot werden Martijn en Willemijn verrast met een vuurwerk nagerecht vol met ijs en fruit.
Onderweg met de auto waarbij iedereen dacht dat de droomdag nu voorbij zou zijn, werd het toch even heel anders want daar kwamen we aan bij de 3e droomlocatie: De AlbertHeijn. Willemijn wilde super graag nachtshoppen in een supermarkt dus dit was haar kans. Speciaal voor Willemijn en Martijn heeft de manager de winkel geopend. Beide kinderen kregen allebei een karretje en ze konden pakken wat ze maar wilde. Martijn en Willemijn waren helemaal in shock dat dit echt kon en rende door de winkel om vanalles te pakken. Eenmaal hun karretje vol konden ze de producten achter de kassa laten scannen door papa. En de rekening? Die was helemaal gratis!

 

Na het nachtshoppen was de dag dan echt voorbij. Martijn en Willemijn hebben de hele dag door een glimlach gehad die niet stopte, maar om er toch zeker van te zijn stelde we de vraag wat ze van de dag vonden. Daarop zeiden ze beide ‘Deze dag is echt de droom van elk kind & jullie zijn een 100+++’. Daarmee kwam de dag tot een eind en wij zijn super blij dat wij deze kinderen de dag van hun leven hebben kunnen geven.

 

SPONSOREN BEDANKT!

Oktay Cleaning Service Son, Roomexperience Geldrop, Van den Udenhout Son, Mad Science Winssen, Restaurant Lades Breda, Albert Heijn Eindhoven Cassandraplein, AFAS Foundation

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup