Droomdag voor het bezige bijtje Gijs

DE DROOM

Toen we Gijs mochten bezoeken kwamen er eigenlijk allerlei verschillende interesses en dromen uit. Skylander is leuk, Pokémon is leuk, hij wilde graag naar Plopsaland én hij is PSV fan. Gijs sport zelf erg graag, zowel judo als voetbal. Het kwam er op neer dat hij een bezig bijtje is en wij genoeg stof kregen om een droomdag mee te gaan bouwen. 

DE DREAMCHASERS

Jacinta en Lisette 

DE DROOMDAG

We begonnen de dag met het ophalen van het busje. Toen dat eenmaal geregeld was, gingen we mama, bonusmama en het kleine zusje ophalen. Op naar school, want daar zal de grote verrassing gaan beginnen!!!

Oma kwam ons ook nog even vergezellen op school. We gingen eerst zusje Noa ophalen en daarna gingen naar de klas van Gijs. Gijs was wel verbaasd, maar vond het leuk om mee te gaan. De hele klas liep mee naar buiten, en eenmaal buiten troffen ze daar Henk aan samen met een witte lamborghini. Gijs mocht mee rijden met Henk en wij gingen de bus in! Vlak voor vertrek hebben Henk en Gijs het gas nog even flink ingedrukt. De hele klas begon te schreeuwen en te zwaaien.

Na de rit met de lamborghini gingen we op pad met de bus. Op naar Eindhoven! Gijs werd erg enthousiast toen we vlak voorbij het stadion van PSV reden, maar wij moesten omrijden en reden daardoor het stadion voorbij. Je zag aan Gijs zijn snuitje dat hij dit heel erg jammer vond. Toen we toch de parkeerplaats van PSV opreden was hij helemaal verbaasd.

We werden ontvangen door Stanley en Harm. Gijs mocht een T-shirt uitkiezen om deze later zelf te bedrukken, maar eerst gingen we lekker lunchen in de VIP lounge. Na de lunch heeft Gijs zijn eigen T-shirt bedrukt en toen begon de geweldige tour door het PSV stadion. Als klapper op de vuurpijl mochten we het veld op! We mogen het eigenlijk niet verklappen, maar we hebben het gras aangeraakt! Als afsluiting mochten we nog kiezen uit twee verschillende cadeautjes, een plant of een bidon. Uiteraard werd het de bidon!

Toen was het tijd voor de volgende activiteit. We gingen naar sportschool Essink om judo les te krijgen van kim4kidz met Nederlands kampioen Maud vd Sommen en mede judoka's. Voor tips en tricks en vooral veel lol.

Na de drukke middag werd het tijd voor iets ontspannends. We werden ontvangen bij Glowgolf Eindhoven. We mochten even lekker wat drinken en T-shirtjes kleuren, om vervolgens te 'golfen in the dark'. Dit met ons glow in the dark T-shirt aan uiteraard. Gijs heeft natuurlijk gewonnen als onze sportkampioen. De eerste 3 winnaars kregen medailles en snoepjes, lekker hoor! 

Nu begon ons maagje wel te knorren, want snoepjes alleen vullen niet. We gingen naar d'n kleine Dommel in Nuenen, waar de kids hun eigen pannenkoeken mochten maken in de keuken. Dit onder begeleiding van een echte chef! Ze kregen van Remco zelfs een muntje voor een cadeautje, mits ze goed gegeten hadden en dat hadden ze! 

Om de dag het extra WAUW-effect te geven hadden we nog 2 cadeautjes voor Gijs! Van de Intertoys in Beuningen hadden we een geweldig Skylander figuurtje gekregen. Dit was heel gaaf.

Van het geld van sponsoren hebben we 5 entreetickets gekocht voor Plopsaland, gewoon omdat hij nog een extra droomdag heeft verdiend! Als we nog een gaatje over hadden gehad vandaag, dan hadden we dit er graag nog bij gedaan.

Het was een super drukke, maar mega toffe dag! Eentje die wij zelf niet meer zullen vergeten!

 

SPONSOREN BEDANKT!

busjehuren.nl, Supercarexperience, PSV Eindhoven, Kim4kidz, Sportschool Essink, Dorpentocht, Maud v/d Sommen en judoka's, Glowgolf Eindhoven, D'n kleine Dommel, Intertoys Beuningen, Postmasters Nijmegen, Pietenbende, Michelle Albers en andere sponsoren/donateurs.
 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup