Dreamchasers gezocht – Help jij dromen te vervullen?

Als dreamchaser vervul je de grootste droom van een kind. Je doet er alles aan om het kind de dag van zijn of haar leven te bezorgen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van deze droomdag en alle zaken erom heen, uiteraard met de ondersteuning van Dream4Kids. Je ziet het kind opbloeien van het begin tot het eind.

Je hebt contact met het (pleeg)gezin en de droomcoach van Dream4Kids over de voortgang van het droomproject. De organisatie van een droomdag valt goed te combineren met je (full-time) baan of dergelijke. Dreamchasers werken altijd in een tweetal, je dient je dus ook als koppel aan te melden.


De kerntaken

- Eerste droomgesprek met het kind voeren
- Draaiboek voor de droomdag schrijven
- Droomdag binnen een periode van 6 tot 8 weken na het eerste gesprek organiseren
- Financiële middelen en sponsoring in natura verzamelen
- Uitvoering geven aan de droomdag
- Droomverslag met leuke foto’s maken
- Fotoboekje ter herinnering aan de droomdag samenstellen


Competenties

Als dreamchaser ben je 21 jaar of ouder en heb je vooral enthousiasme voor kinderen en hun dromen nodig. Een goede portie creativiteit en organisatietalent zijn zeker een voordeel.
Zowel voor vrijwilligers als voor medewerkers geldt dat er een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overlegd moet kunnen worden.


Interesse?

Word je enthousiast van het idee om een kind de dag van haar/zijn leven te bezorgen? En heb je een partner met wie je een droomdag wil organiseren? Meld je dan aan via info@dream4kids.nl t.a.v. Eefje van Grinsven.
Je zal vervolgens samen worden uitgenodigd voor de informatieavond waar onze droomcoach je alle ins en outs verteld over de organisatie van een droomdag.


Op dit moment zoeken we dreamchasers voor de volgende regio’s: provincie Noord-Brabant, regio Nijmegen