Dirkje en haar zeehonden squad on tour!

De Droom

Een feestje bouwen met iedereen die haar lief is 

Dreamchasers

Gea en Jenice

De Droomdag

We hadden een lange dag voor de boeg, dus hebben we Dirkje en haar vriendinnen al vroeg opgehaald van school. Om 8.45 kwamen we met een oranje T1 busje aan op school en zijn we samen met de coördinator van de meiden de meiden gaan ophalen in de klas. We hebben eerst de vriendinnen van Dirkje opgehaald. We hebben bijna de verkeerde vriendinnen mee genomen omdat de namen zo op elkaar lijken. Gelukkig hebben we de goede vriendinnen gevonden zodat we daarna Dirkje konden ophalen bij de gymles. Wat was ze verbaasd dat de dag eindelijk was aangebroken. We zijn naar buiten gegaan en nadat we nagezwaaid zijn door de ouders van de vriendinnen en de coördinator zijn we op weg gegaan naar de eerste activiteit. Deze vond plaats in Den Bosch. Hier hebben we bij een heel leuk zaaltje wat gedronken en mochten de meiden T-shirts versieren. Wat waren ze creatief! Nadat de pepernoten en het drinken op was, hebben we foto’s gemaakt van de prachtige creaties die de meiden hadden gemaakt. Ze hadden ook al een groepsnaam, namelijk de zeehonden squad.

We zijn hierna verder getuft naar een hele gezellige pizzeria in het midden van de stad Den Bosch. Hier was Dirkje een echte serveerster en kregen we van haar lekker wat te drinken.

De zeehonden squad mocht samen met de chef de keuken in om pizza’s te maken. In de keuken heeft de chef de eerste pizza voorgedaan en daarna mochten de meiden zelf aan de slag. Door alle drukte was de chef zijn pizza vergeten en was deze hierdoor iets te donker geworden. Wij vonden hem allemaal alsnog erg lekker dus hebben hem helemaal op gegeten! De meiden hebben alle vier hun eigen pizza samen gesteld en toen ze allemaal klaar waren hebben we ze in punten gesneden en konden we van allemaal een puntje proeven. Mmmm, wat was dit lekker! We merkten al snel dat er echt vier top koks bij ons waren. 

Hierna moesten we een eindje rijden, namelijk naar Oss. Onderweg werden we nog stil gezet door een andere automobilist en bleek dat onze uitlaat over de grond heen sleepte. Gelukkig was dit met een touwtje op de lossen en konden we onze weg snel vervolgen. In Oss aangekomen kwamen we in een winkel waar iedereen verliefd op wordt en honger van krijgt. Het was namelijk een taartenwinkel met heel veel snoep. Dirkje mocht hier haar eigen taart versieren met natuurlijk ook alle soorten snoep die ze lekker vond. De vriendinnen kregen allemaal een cupcake om te versieren en deze hebben we ook lekker op zitten eten. Dirkje heeft haar eigen unicorn taart gemaakt met veel kleuren en soorten snoep. Na deze activiteit was het tijd om lekker te gaan eten bij Picasso. Hier aangekomen zat als verrassing haar oma erbij om gezellig mee te eten! Na een heerlijk diner zijn we gaan rijden richting Zaltbommel. Hier zat familie en vrienden van Dirkje die haar lief zijn, om samen een feestje te bouwen. Met hapjes, drankjes en muziek was het een geslaagd feestje. Als verrassing kreeg Dirkje als cadeau een signeerde kaart van Lil’ Kleine! Hierna is de dag rond 21:30 afgesloten en zijn we naar huis gegaan.

Het was een hele lange en vermoeide dag. Toch was het een heel geslaagde dag! Vol van alle indrukken hebben we Dirkje en haar vriendinnen thuis gebracht. We kunnen met z’n alle terug kijken op een leuke, indrukwekkende en gezellige dag vol met mooie herinneringen!

Sponsoren bedankt!

Retrobus.nl, Mariapalvioen Den Bosch, Pizzabar Deeg Den Bosch, Zoete goed Oss, Picasso Den Bosch, Gasthuiskapel Zaltbommel

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup