Davy ging naar PSV en scheurde rond in een Lamborghini

De ouders van Davy en Romy waren verwikkeld in zo’n zware vechtscheiding, dat hun kinderen voor een jaar uit huis zijn geplaatst. Wij mochten voor deze droomkinderen aan de slag om een fantastische dag te organiseren...

De droom

Dakar, PSV, Lamborghini

Dreamchasers

Bianca & Joop

De droomdag

Dakar volgt hij van het begin tot het eind en weet er dan ook alles over te vertellen. Wat een verrassing was het dan ook dat hij was uitgenodigd op de sponsordag van Aart Schoones. Samen met zijn zus en ouders mocht hij de vrachtwagen van dichtbij bekijken en iedereen persoonlijk ontmoeten. Maar daar bleef het natuurlijk niet bij. Hij mocht meerijden met Aart in zijn dakar vrachtwagen op een echt crossterrein. Het was een spectaculaire rit en Davy kon er geen genoeg van krijgen, dus er volgde nog meerdere ritjes. Ook werd hij nog verwend met mooie boeken over Dakar, T-shirt, petje en een poster. Zijn dag kon niet meer stuk.

Dakar was slechts een voorproefje. Wat begon als een normale schooldag veranderde al snel in een supergave droomdag. Davy werd op school opgehaald en door al zijn klasgenoten uitgezwaaid toen hij in een stoere Bentley wegreed. Samen met zijn vader was hij te gast bij PSV. Na het bijwonen van een training mocht hij op de foto met alle spelers. Hij kreeg een mooi shirt waarop alle spelers hun handtekening gezet hebben. Na een lunch kregen ze nog een rondleiding.

Maar de dag was nog niet om. Bij Raceplanet Zandvoort mocht hij vervolgens een rondje maken in zijn droomauto, een Lamborghini. Als een echte coureur scheurde hij over het circuit. Wat een ervaring!! Deze geweldige dag werd afgesloten met een lekkere pannenkoek.

Sponsoren bedankt!

Aart Schoones en team, M-Press Productions, PSV, Raceplanet Zandvoort, Pannenkoekenrestaurant de Hemelse Pannenkoek

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup