Danaé en haar rap met Ali B

De droom

Danae en haar ontmoeting met Ali-B

Dreamchasers

Ferdi & Anne

De droomdag

8 juli was het zover… de langverwachte droomdag van Danae! Dit lieve stoere meisje kon werkelijk niet wachten tot het zover was. Gelukkig was ze totaal verrast toen dreamchasers Ferdi en Anne ineens in de klas stonden. Of Danae en vriendinnetjes Elvira & Britt mee wilden komen. De rest van de dag geen school meer voor deze dames. Eerst nog even trakteren op popcorn zodat de rest van de klas een klein beetje mee mocht genieten van deze mooie dag.

Nadat dat de klas vol lag met popcorn zijn we snel naar buiten gevlucht. Hier stond een hele gave zwarte Hummer op Danae te wachten. Samen met haar vriendinnen, papa, mama en Anne was dit haar vervoer naar……

Onderweg lachen, gieren en heel veel snoepen. Ook werd er hard meegezongen met de nieuwe cd van B-Brave die ze even daarvoor van ons cadeau had gekregen. Af en toe even zwaaien naar Ferdi die voorbijreed en foto’s maakte. Het leek wel of Danae een echte filmster was! Eindelijk kwamen we aan op de plaats van de eerste verrassing….Almere! Hier werd Danae bij de Coolcat als ware V.I.P ontvangen. Voor het raam hing een poster met haar naam en een paskamer was speciaal voor haar ingericht. Danae mocht heel veel gave kleding uitzoeken. Tijd dus voor de dames om samen met mama te gaan shoppen. Papa plofte intussen neer op een stoel om te genieten van een ware modeshow. Ondertussen was ook Nikki gearriveerd. Deze visagist van de sterren (onder andere Mainstreet waar ze later naartoe moest!) kwam om Danae en vriendinnen nog mooier te maken. Make-up en nagels werden gedaan en toen was het tijd voor een echte fotoshoot met fotograaf Ferdi. De meiden genoten enorm!

Hierna was het tijd voor Danae haar lievelings lunch; tosti! Bij Damn Good Tosti mochten de meiden een heerlijke tosti uitkiezen. En toen was het wachten, wachten en nog veel langer wachten…..Wat zouden we als volgende gaan doen?!

Eindelijk was het tijd om te gaan; onderweg werd er door de meiden een poging gedaan om te raden wat we zouden gaan doen, helaas lieten Ferdi & Anne niks los…..

Aangekomen bij een pand aan de rand van Almere, wat zou hier nou te doen zijn. Danae mocht aanbellen en wie deed daar nou open….. ALI B!!! De verbazing was van het gezicht van Danae af te lezen, dit was wel heel gaaf! Ali B gaf een rondleiding door zijn eigen studio en stelde onder andere ook Brace aan ons voor. De meiden zagen aan de muur een poster van StukTV en Ali besloot om 1 van de jongens te bellen via FaceTime. Na even gekletst te hebben was het tijd om de studio in te duiken. Hier vertelde Danae aan Ali waarom juist zij vandaag een droomdag had gekregen; haar broertje is na 8 maanden zwangerschap dood ter wereld gekomen. Een enorme schok voor het hele gezin. Danae heeft sindsdien veel slapeloze nachten en zit niet lekker in haar vel. Ze volgt nu therapie en hierdoor gaat het stukken beter, maar deze dag is toch wel de kers op de taart! Ali reageerde heel lief en besloot een rap voor haar te maken. Hij schudde het zo uit zijn mouw en wat was het gaaf!! Iedereen was er helemaal stil van en papa  zaten met tranen in hun ogen. Hierna was het helaas tijd om afscheid te nemen. Ali had nog wel een leuke verrassing; zijn neef Yes-R was in de buurt om een videoclip op te nemen, of we het leuk vonden om hier nog even langs te gaan. Natuurlijk vinden wij dat leuk! Dus hup in de auto en gaan!

Yes-R herkende Stichting Dream4Kids nog van de clubdag een jaar ervoor waar hij een optreden voor had verzorgd en vond het super om Danae te mogen ontvangen. Ze zaten midden in de opnames van een echte videoclip dus we moesten heel stil zijn maar wat was het vet om dit te zien. Nadat de opnames erop zaten had Yes-R nog even tijd om met ons te praten en zijn nieuwste single voor ons te zingen. Hierna was het tijd om terug naar Brabant te rijden.

Aangekomen in Den Bosch zaten familie en vrienden van Danae al vol spanning te wachten in restaurant La Vita Verde. Aangekomen in deze gezellige kelder werd Danae door iedereen enthousiast ontvangen. Nadat we heerlijk gegeten hadden was het tijd voor de laatste verrassing namens ons voor Danae….een echte GoPro camera! Danae was door het dolle!

Net toen wij dachten dat de dag er toch echt op zou zitten kwam Danae met een verrassing voor Ferdi en Anne….Een prachtige roos en een super gedicht als aandenken aan een fantastische droomdag. Nu stroomden de tranen over onze wangen.

 Lieve Danae, wat was het fantastisch om dit voor jou te mogen organiseren. Je bent een geweldige meid en wij hopen dat dit het begin was van nog vele dromen die voor jou uit mogen komen. Hele dikke knuffel Ferdi & Anne. 

Sponsoren bedankt! 

Ali B,Yes-R, Brace, LimoNodig.nl Coolcat Almere, Damn Good Tosti’s, Busjehuren.nl, Restaurant La Vita Verde  

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup