Chelsy rijdt haar lievelingspaard en bespeelt het publiek met haar optreden

DE DROOM

Vrijdag 17 februari was de droomdag van Chelsy! Dit vrolijke meisje van 7 houdt erg van zingen en dansen en had een paar dingen die ze graag wilde doen. Namelijk paardrijden op haar lievelingspaard, make-uppen en K3 ontmoeten! Helaas had K3 geen mogelijkheid om haar te ontmoeten. Chelsy vindt het ook erg leuk om te zingen en te dansen, dus mocht Chelsy optreden als K3 waarbij al haar vrienden en familie aanwezig waren. 

DREAMCHASERS

Carlien & Judith

DE DROOMDAG

Chelsy werd samen met twee vriendinnen opgehaald van school met de limousine, als een echte ster. Haar klas werd zo enthousiast dat ze ons mee gingen uitzwaaien. 

De limousine bracht ons naar de manege de Groote Wielen in Rosmalen. Daar kreeg Chelsy een privé les op haar lievelingspaard, waarin ze ook een prachtige dressuur-kuur heeft gereden. Haar vriendinnen waren jury en ze vonden Chelsy erg goed rijden, dat was wel te zien aan alle 9’ens en 10’en die ze gaven!

Na een lekkere lunch op de manege bracht de limousine ons naar Perron 3, te Rosmalen. Daar lag al een rode loper richting een VIP-kleedkamer. Er hingen daar drie K3-regenboogpakjes klaar voor Chelsy en haar twee vriendinnen, ze mochten K3 zijn! 

Maar eerst werd Chelsy opgemaakt door een professionele visagiste, zodat ze er echt uitzag als een superster. Toen de meiden K3-klaar waren, hebben ze een spetterend optreden gegeven. Chelsy heeft vele K3 liedjes gezongen met haar vriendinnen naast haar. Na twee liedjes gingen alle andere kinderen lekker meedansen, het was een erg gezellig feestje!

Als afsluiter van de geweldige droomdag hebben we heerlijk gegeten bij de brasserie de Roskam in Rosmalen. Ze serveerden lekkere kippenboutjes met frietjes, extra veel voor Chelsy!

Tijdens de gehele droomdag waren er een fotograaf en een cameraman aanwezig. De foto’s zullen we in een mooi fotoalbum aan Chelsy geven, samen met een poster van een prachtige foto van Chelsy en haar vriendinnen. Ook gaan we met het beeldmateriaal van de droomdag een videoclip in elkaar zetten. Het achtergrond liedje is natuurlijk haar lievelingsnummer van K3.

SPONSOREN BEDANKT!

Limo-mij, Dré Lommers, Manege de Groote Wielen te Rosmalen, Stichting Vught OverbrughtPerron 3 te Rosmalen, Brasserie de Roskam te Rosmalen, Marion voor de visagie, Fotograaf en cameraman

Alle familie en vrienden die ons een bijdrage hebben gegeven voor het organiseren van deze superdroomdag!

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup