Brian in zijn droomauto

De droom

Brian zijn droom was rijden in zijn droomauto, een rode ferrari!

Dreamchasers

Lonneke & Ilse

De droomdag

Afgelopen vrijdag 9 december was de droomdag van Brian. Hij heeft zijn broer Jesse meegenomen. Brian is van school opgehaald, waar hij in zijn droomauto mocht stappen. Want Marc stond daar klaar met zijn Ferrari! Dat was een super begin van een geweldige dag.

In de Ferrari gingen we op weg naar de eerste activiteit. Pizza eten bij Vapiano Piusplein.
Maar voor het eten kreeg hij eerst een rondleiding achter de schermen en mochten de jongens hun eigen pizza maken. Ze kregen hierbij uitgebreide uitleg van enthousiaste kok Rachid.Met volle buik zijn we vervolgens doorgereden naar Kunst&Kracht, waar de jongens een privéles freerunning kregen van Dick. Na ruim een uur rennen, springen, zwaaien en stoeien waren de jongens behoorlijk wat energie kwijt en was het tijd om naar de volgende activiteit te gaan! We reden naar de Voltage waar we mochten gaan karten. Brian had zelfs de hele baan voor zichzelf alleen. Nadat beide jongens een ronde hadden gereden, kregen we bij Voltage ook nog een bord frietjes met snacks. Moe maar voldaan liepen we terug naar de auto, waarin een laatste verrassing voor Brian lag. Een oxboard, het cadeau wat hij zo graag wilde hebben! In de auto zei Brian dat het “de mooiste dag op aarde was”. En daar doen we het natuurlijk voor! Missie geslaagd!

Sponsoren bedankt!

Ferrari, Vapiano, Kunst en Kracht, de Voltage, Sonbross

 

Iedereen die een donatie heeft overgemaakt willen wij via deze weg heel erg bedanken! Jullie hebben bijgedragen aan een onvergetelijke dag. 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup