Attractiepark en feestje voor Xonar-Fenix!

DE DROOM

Iets doen wat iedereen leuk vindt en 's avonds met familie en vrienden een feestje bouwen

DREAMCHASERS

Romy, Loes en Bo

DE DROOMDAG

Zondag 11 maart 2018 was het dan zover, de droomdag voor zeven kinderen van woongroep Fenix Xonar. Dit was een dag waar de kinderen al een tijd naar uitkeken. Deze zeven energieke kinderen in de leeftijd tussen 6 en 12 jaar wonen samen en werden tijdens deze droomdag in het zonnetje gezet.
Om 9.30 uur ’s morgens werden de kinderen opgehaald door een grote touringcar, die ze vervolgens naar de brandweerkazerne bracht. Hier hebben ze een rondleiding gekregen in de kazerne, waarbij er zelfs een testalarm werd afgespeeld om te ervaren hoe een uitruk voor de brandweer in zijn werk gaat. Vervolgens begon de echte pret, toen de hele groep in een brandweerwagen met loeiende sirenes en zwaailichten mocht rondrijden! De kinderen bleken echte waaghalzen, toen ze allemaal in een hoogwerker van de brandweer plaatsnamen waarbij tot dertig meter in de lucht werden gebracht. Eenmaal terug op de grond werden de brandweerpakken uitgetest en mochten de kinderen nog een echte brandweerslang testen!

Na al deze indrukken werden de kinderen door de touringcar naar Valkenburg gebracht, waar genoten werd van een lekkere lunch die verzorgd was door de Subway.

De middag werd vervolgd bij attractiepark AGoGo, waar de kinderen gedurende de middag hun energie kwijt konden tijdens de verschillende activiteiten. Allereerst werden er verschillende zandsculpturen door de kinderen bekeken. Tijdens het lasergamen ontstond er een felle strijd tussen de twee teams, waarbij er goed werd samengewerkt door de kinderen en de begeleiders. Met een kabelbaan werd de hele groep naar grote hoogte gebracht. Vervolgens was het tijd voor wat snelheid tijdens het rodelen! Intussen werden de kinderen – en vooral de dames – vastgelegd door fotografe Fleur Stassen, waarbij het duidelijk werd dat er wellicht een toekomstig supermodel in deze groep schuilt! Na een verfrissend drankje ontstond er wederom een fanatieke strijd tijdens het levend tafelvoetbal. Na deze gezellige middag ging de hele groep weer met de kabelbaan naar beneden, waar hen een grote verrassing te wachten stond. De kinderen werden namelijk als echte sterren in een mega limousine naar huis gebracht! Bij de woongroep werden ze als echte vip’s ontvangen door ouders en vrienden. Hier werd nog gezellig samen gegeten, waarna deze fantastische dag ten einde kwam.

Door het afwisselende programma was er voor elk wat wils. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag!

SPONSOREN BEDANKT!

Brandweer Maastricht, Jacobs Travel, AGoGo Valkenburg, Subway Maastricht, Fleur Stassen Fotografie, Rotary Maastricht, Reclame Nodig en Limomij

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup