Anne mocht haar droomdag doorbrengen in het Dolfinarium

De vader van Anne en haar broer Dirk is in 2014 overleden aan de gevolgen van leukemie. Dream4Kids mocht voor deze droomkinderen aan de slag om een geweldige droomdag te organiseren! 

De droom

Loeiende sirenes & Dolfinarium

Dreamchasers

Rosemarie & Rosalie

De droomdag

Terwijl Anne niets vermoedend op school zit, wordt thuis de naamslinger opgehangen. Samen met de wijkagent gaan we Anne ophalen. Met loeiende sirene’s rijden we het schoolplein op en stoppen voor het lokaal van Anne. Wat een verrassing! Een beetje overdonderd halen we haar broer Dirk in de klas op, die ook mee mag deze dag. Terug naar huis om even bij te komen, taart te eten en dan is het tijd om te gaan. Maar waarheen?

In een supermooie auto, Chrysler C300, gaan we op weg naar het Dolfinarium! Hier mag Anne met haar moeder het water in om een interactie met dolfijnen te hebben. Super gaaf! Wat een belevenis om de dieren te zien en te mogen aanraken. Zelfs een commando mocht er gegeven worden. Ook worden er nog een aantal shows bekeken en krijgt haar broer Dirk een fotomoment met een dolfijn.

Helemaal voldaan rijden we weer terug naar huis. Naar huis??? Wel nee, we gaan ook nog even een hapje eten met haar lievelingsoom en tante bij het ABC te Velp om de dag af te sluiten. Het was een dag om nooit meer te vergeten!

Sponsoren bedankt!

Dolfinarium, CP Trucks, Lievepief,  Robbert de echte Bakker, Lies Fotografie, Cinema Roma, politie Heumen, ABC Restaurant Velp, Jack Muller, Konstan Birtachas, Suus Langeslag, Loes van Dongen, Rene Avoird , Jolanda Dinishen

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup