21 AFAS Foundation Droommaand 2017 Dream4Kids | Dream4Kids

AFAS Foundation Droommaand 2017 Dream4Kids

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk in uw browser

AFAS Foundation 
Droommaand 2017

 
November stond helemaal in het teken van de AFAS Foundation Droommaand. Gedurende deze periode hebben wij zoveel mogelijk dromen laten uitkomen, met dank aan AFAS Foundation. Uiteindelijk zijn dit er maar liefst 23 geworden! Alle* droomverslagen kun je natuurlijk lezen op de speciale projectpagina op onze website (*nog niet alle droomverslagen staan op de website, dus hou de pagina goed in de gaten om ze allemaal te lezen). Wij willen iedereen die aan de AFAS Foundation Droommaand heeft meegewerkt enorm bedanken! 

In deze speciale nieuwsbrief blikken we terug op een aantal dromen die deze maand zijn vervuld. Kijk je mee?
 

The incredible Dr. Pol

Allereerst mocht droomkindje Jonah zijn grootste idool ontmoeten: wereldberoemde dierenarts Dr. Polwas in Nederland en Jonah kreeg een speciale meet & greet (klik hier voor de video)! Jonah was letterlijk sprakeloos toen hij samen met Dr. Pol op het podium mocht staan en persoonlijk zijn boek van hem ontving. De volgende ochtend zei hij tegen zijn moeder: "Mama, ik ben nog nooit zo vrolijk wakker geworden!".
 
 

Milou schittert in The Voice

Met een limousine en rode loper werd droomkindje Milou bij de studio in Hilversum onthaald door de crew van het bekende RTL4-programma The Voice Kids. Na een make-over, fotoshoot en danslessen, mocht Milou zelf op het beroemde podium optreden! Als kers op de taart kreeg ze nog kaartjes om een echte opname van The Voice Kids bij te wonen. Wat een superster!
 

Superheldenfilm

Wanneer er twee bodyguards de klas van Ramadhan binnenstappen, is dat het startschot van zijn carrière als superheld! Samen met zijn broer Akbar speelt hij de hoofdrol in een spannende film, waarin de jongens een schurk achtervolgen. Ze lijken hem kwijt te zijn, maar een helikoptervlucht brengt daar verandering in... Wil je weten hoe het afloopt? Bekijk de hele superheldenfilm hier!
 

Op bezoek bij AFAS

De droomdag van Aci was wel heel speciaal: hij mocht namelijk een razendsnelle spelcomputer bouwen bij AFAS Software! De werknemers van AFAS waren duidelijk onder de indruk van deze getalenteerde jongeman. Aan het einde van de dag mocht Aci zijn nieuwe laptop mee naar (zijn nieuwe) huis nemen, die de dreamchasers hadden ingericht en gemeubileerd. "We weten niet hoe we Dream4Kids ooit kunnen bedanken", aldus vader Ad. 
 

Dream4Kids op TV!

Tijdens de droomdag van 'vrienden voor het leven' Shivan en Rishano, die samen een stoere videoclip opnamen, was Hart van Nederland te gast. Dreamchaser Lieke stond hen geweldig te woord. Heb je de uitzending gemist? Geen probleem, je kunt het fragment hier terugzien!
 

AFAS Foundation, bedankt!

 
 

Wist je dat...

  • Wij al onze geweldige vrijwilligers en fotografen onwijs willen bedanken voor hun inzet? Zonder jullie hadden we niet zo veel mooie dromen kunnen waarmaken deze maand!
  • Er een recordaantal van 5 droomdagen op 1 dag heeft plaatsgevonden?
  • Je alle* droomverslagen van de AFAS Foundation Droommaand kunt terugvinden op de speciale projectpagina van onze website? *Nog niet alle droomverslagen staan op de website, dus hou de pagina goed in de gaten om ze allemaal te lezen!
  • In deze speciale maand ook de Week tegen Kindermishandelingplaatsvond?
  • Het ook voor andere bedrijven en serviceclubs mogelijk is om dromen te 'kopen'? Op deze manier sponsor je een droom zonder zelf dreamchaser te zijn. Neem hiervoor contact met ons op via peggy@dream4kids.nl.
  • De eerste droomdagen in Alphen aan de Rijn hebben plaatsgevonden? Met dank aan de geweldige inzet van Kiwanis Rijn en Gouwe hebben twee droomkindjes de dag van hun leven kregen.
  • Wij Louder willen feliciteren met hun 15-jarig bestaan? En wij hen willen bedanken voor hun prachtige bijdrage?
  • Wij ook Volvo Groep Nederland willen bedanken voor hun donatie?
  • Wij een prachtige cheque hebben ontvangen van Kiwanis Hilversum-Baarn? Dit jaar hebben zij met een golftoernooi, wijnproeverij en paleizenwandeltocht geld voor ons opgehaald. Enorm bedankt!
 
Doneer nu
Word vrijwilliger
 
Copyright © 2017 Dream4Kids, Alle rechten voorbehouden


Deze e-mail wijzigen?
U kunt uw persoonlijke voorkeuren wijzigen of u uitschrijven voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp

v

Droomverslagen

01-12-2017  - Voetballen en schieten - De droomdag van Nordin!

30-11-2017  - Prinsessendroomdag voor Maud

29-11-2017  - Een dag vol dromen voor Willemijn en Martijn waar maar geen einde aan kwam

29-11-2017  - Een eigen circus voor Joey

29-11-2017  - The incredible Jonah

29-11-2017  - Kiekjes met Klaassen voor Aron

24-11-2017  - Dirkje en haar zeehonden squad on tour!

22-11-2017  - Meet and Greet met idool Dylan voor Elisah

20-11-2017  - Een droomdag en een nieuw thuis!

20-11-2017  - Vrienden voor het leven - Shivan

20-11-2017  - Vrienden voor het leven - Rishano

19-11-2017  - Magische droomdag voor Famke

16-11-2017  - Paardendroomdag voor Mirte

16-11-2017  - Driedelige droomdag voor Jermain

14-11-2017  - Lex sloopt een auto!

13-11-2017  - Rijden in een Bugatti en Checkpoint regisseren voor Jasper

11-11-2017  - Een niet te vergeten verjaardagsfeest voor Arie

09-11-2017  - Jop in actie

07-11-2017  - Superheldenfilm met Ramadhan en Akbar

05-11-2017  - Niet een, maar twee droomdagen voor Michael!

03-11-2017  - The voice of Milou