vrijwilliger projectondersteuning

Vrijwilliger projectondersteuning 

Elke maand worden er droomdagen en acties georganiseerd voor en door Stichting Dream4Kids. Daar voldoende middelen voor krijgen heeft vaak aardig wat voeten in de aarde. Nu probeert Dream4Kids via emballage acties door het hele land gemakkelijk wat extra inkomsten te genereren maar ook dit kost tijd om op te zetten. Draag jij Dream4Kids een warm hart toe en heb jij de ruimte om je tot zes uur per week in te zetten voor kinderen met een trauma, dan is deze functie misschien wel wat voor jou. 

Stichting Dream4kids 

Wij organiseren al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind. 

Wat wordt er van je verwacht? 

Als vrijwilliger projectondersteuning help je het team om verschillende supermarkten in Nederland te bereiken om daar emballage acties te starten. Je neemt initiatief en neemt contact op met deze supermarkten en zorgt ervoor dat alles omtrent de emballage actie wordt bijgehouden. Het is voor jou geen probleem de telefoon te pakken of om op pad te gaan voor Dream4Kids. 

Wij zoeken.. 

Een gezellige collega die samen met ons deze actie tot een succes wil maken! Verantwoordelijkheidsgevoel is dan ook een eigenschap die bij jou hoort. We zoeken iemand die slechts zes uur per week beschikbaar hoeft te zijn om zich in te zetten, dit kan ook vanuit huis.  

Interesse? 

Stuur dan jouw motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@dream4kids.nl tav Loes Arts.