STRANDRIT OM NOOIT TE VERGETEN VOOR AUDREY

DE DROOM

Audrey haar grootste droom is om te mogen paardrijden op het strand. Audrey is groot fan van dieren en vindt het erg leuk om dieren te fotograferen. 

DREAMCHASERS

Jasper en Eline

DROOMDAG

Het is heel erg vroeg (6.00 uur s’ochtends) als Audrey thuis wordt opgehaald. Haar droomdag begint zo vroeg, omdat paardrijden op het strand maar tot 09:00 uur kan. Aangezien we vanuit Eindhoven zeker 1,5 tot 2 uur moeten rijden, moest Audrey vroeg uit de veren. Om de reis zo aangenaam mogelijk te maken, zijn we met de favoriete auto van Audrey (een Audi Cabrio) met de kap open naar de manege in Ouddorp gereden. Opa Erik en Audrey haar moeder mogen deze droomdag mee beleven!

 In Ouddorp aangekomen worden we warm onthaald door Anne, de eigenaresse van de manege. Nadat we wat hebben gegeten en gedronken, mag Audrey haar paard (een hele mooie Fries) van stal halen, poetsen en optuigen voor een mooie strandrit. Bij het strand aangekomen klimt Audrey op haar paard en maakt ze samen met Anne een rit die Audrey nooit meer zal vergeten! Na een tijdje over het strand te hebben gestapt en gedraafd gaan ze nog een stukje verder het water in. Als extra verrassing is Audrey uitgenodigd door Anne om nog een keer terug te komen en nog een ritje te maken. Hartstikke lief! Na de strandrit rijden we terug naar Best om hier bij de Mc Donalds te lunchen. Tijdens de lunch is Audrey nog getrakteerd op diverse cadeautjes die we van onze sponsoren hebben ontvangen. Een poetskoffertje voor paarden, tijdschriften over paarden, een paar nieuwe schoenen en een t-shirt van haar favoriete merk Levi’s! ‘Wauw wat een vet shirt!’

Na de lunch zijn we doorgereden naar BestZOO om hier een middagje mee te lopen met dierenverzorgster Kim. Zij laat Audrey de hele dierentuin zien en verteld haar alles over Audrey’s lievelingsdieren. Audrey mag de dieren voeren en als afsluiter mag ze nog verschillende dieren vasthouden, waaronder baby ottertjes; ‘wat zijn ze schattig!’. Na de rondleiding is Daisy (een professionele fotograaf) aangesloten. Om te zorgen dat Audrey zelf de dieren kan fotograferen, krijgt ze nog iets om uit te pakken: een échte digitale spiegelreflexcamera! Daisy zorgt ervoor dat Audrey haar nieuwe camera leert kennen en samen maken ze prachtige foto’s van allerlei dieren.

Om deze onvergetelijke dag af te sluiten rijden we naar Oisterwijk om Audrey’s favoriete eten te gaan eten bij restaurant Little Asia Cuisine: sushi! Dan is het helaas tijd om afscheid te nemen en wordt Audrey in de Audi naar huis gereden. Het was een geweldige en onvergetelijke dag!

Uiteindelijk is Audrey nog geïnterviewd voor een artikel in de krant waar ze met een foto in is vermeld. Een stukje uit het interview met Audrey en haar beleving van de dag: 

‘Ik vond de droomdag heel erg leuk. Het was heel vroeg en ik vond het super spannend. Het leukste was voor mij het paardrijden op het strand. Het was zo’n mooi paard! En die mevrouw was ook superaardig! Bij de dierentuin vond ik het knuffelen met de babydieren echt het einde. De babyotters klinken als kuikens. Zo schattig. Daarna heb ik nog geweldige hulp gehad van fotograaf Daisy bij het ontdekken van mijn nieuwe

camera.’

SPONSOREN BEDANKT!

Dat wij deze te gekke droomdag mogelijk konden maken hebben wij te denken aan hoofdsponsor JCI Dommelland en de volgende geweldige sponsors: manege PSC De DijkgraafMcDonald'sBest ZOOfotografe Daisy RendersDWRS LabelVan Mossel GroepDecathlonPixum en restaurant Little Asia Cuisine

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup