Snelheid, snelheid en nog eens snelheid voor Eljard

DE DROOM

Cabrio rijden, maar vooral voertuigen met snelheid!

DREAMCHASERS

Nathalie en Naomi

DROOMDAG

Eindelijk is het zover, de dag waar Eljard zolang naar heeft uitgekeken: zijn droomdag! Eljard wordt samen met zijn grote zus, zijn vader en een vriendje opgehaald in een busje van de Zonnekinderen. Zij hebben ook speciaal voor Eljard een pakketje samengesteld vol met tijdschriften en snoepjes. Handig voor onderweg!

Na het ritje in de bus staan er ontzettend veel mooie auto’s klaar. Een van Eljard zijn dromen is om te rijden in een Tesla, en ook die staat ertussen! Wat gaat die hard zeg, Eljard geniet zichtbaar van de snelheid van de Tesla. Na het ritje in de Tesla staat er een speedboot klaar. Zelfs Eljard kon amper geloven hoe hard de boot ging! Hierna mag Eljard even bijkomen van alle snelle vervoersmiddelen. Samen met zijn beste vriend gaan ze als stoere helden op de foto. 

Na een heerlijke lunch gaan we weer verder op pad, tijd voor het volgende snelle voertuig! Samen met zijn vriendje gaat Eljard achterop een hele mooie motor. “Hij ging zo hard!”

Bij de volgende activiteit mag Eljard door een virtual reality bril kijken. Bij virtual reality zet je een soort bril op die er voor zorgt dat je een hele andere wereld bekijkt. Eljard loopt bijvoorbeeld door grottenstelsels. Hier wist Eljard niet waar die moest kijken! Voor, achter, links en rechts, overal was er wel iets gaafs te zien. Ook zijn zus en beste vriend mogen even kijken door de VR bril.

Nu is het tijd voor de volgende spectaculaire activiteit; een helikoptervlucht! Na de Tesla, speedboot en de motor is het alweer het vierde vette voertuig waar Eljard in gaat. Zelfs Eljard vindt het een beetje spannend. Eenmaal in de helicopter is die spanning echter meteen weg, Eljard kijkt zijn ogen uit! De helicopter maakte spectaculaire wendingen, wat was dat vet! 

Voor het tijd is om te gaan dineren mogen de jongens nog even trampoline springen. Na veel pogingen van Eljard lukt het hem eindelijk een salto achteruit te maken. Wat een doorzetter, knap hoor! Nog een droom die uitkomt op deze droomdag!

Na een heerlijk lopend buffet met ontzettend veel keuze zitten de buikjes helemaal vol. Helaas is het tijd om naar huis te gaan. Als laatste verrassing krijgt Eljard nog een doos met Playmobil en kaartjes voor de Efteling! Moe maar voldaan gaat Eljard naar huis: ‘ik had niet verwacht dat het zó leuk zou zijn!’

SPONSOREN BEDANKT!

De Efteling, Pixum, Sonbross

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup