Nieuwsbrief Dream4Kids van juni 2017

 

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk in uw browser

Droomnieuws juni 2017

 

Een nieuwe start voor Luuk

Droomkind Luuk is gek op spelletjes. Samen met al zijn vriendjes werd hij opgehaald in een limousine en werd er een onesie-party gehouden. Tot diep in de nacht werden er spelletjes gespeeld... De volgende dag mocht Luuk zijn eígen bordspel ontwerpen, hoe gaaf is dat? Lees hier wat hij nog meer heeft beleefd!
 

Dream4Kids rent mee!

Op 9 juni gaat de Maaslandloop van start. Tijdens deze estafette wordt er maar liefst 360 km hardgelopen... En wij doen mee! Dream4Kids is het eerste goede doel dat met een eigen team mee gaat rennen. Wil je ons droomteam een steuntje in de rug geven? Dat kan via deze website.
 

Wist je dat...

  • De uitnodiging voor onze jaarlijkse clubdag weer de deur uit is? Ben jij een droomkind (t/m 16 jaar) en heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Mail dan snel naar clubdag@dream4kids.nl.
  • Er in het oosten van het land een leuke voetbalclinic heeft plaatsgevonden o.l.v. voormalig profvoetballer Martijn Meerdink?
  • De familiedag in Volkel weer een groot succes was?
  • Vandaag de Dorpentocht plaatsvindt? Dit is ons eerste evenement in omgeving Amsterdam!
  • Toer Rise ons heeft gekozen als goed doel?
  • Er op 15 juni een fundraising veiling plaatsvindt bij stadsbrouwerij Jongens van de Wit? Kom gezellig een drankje drinken!
  • De uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend is? Jullie stemmen hebben maar liefst 948 euro opgeleverd. Bedankt iedereen!
 
Doneer nu
Word vrijwilliger
 
Copyright © 2017 Dream4Kids, Alle rechten voorbehouden


Deze e-mail wijzigen?
U kunt uw persoonlijke voorkeuren wijzigen of u uitschrijven voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp