‘MAG DEZE DAG ALSJEBLIEFT NOOIT AFGELOPEN ZIJN?’ - DROOMDAG JESPER EN JACK

DE DROOM

Allebei zijn het echte jongens en houden ze van stoere mannen dingen

DREAMCHASERS

Anne, Eefje en Monsie

DE DROOMDAG

Eindelijk is het zover, de dag waar Jesper en Jack al weken naar uit hebben gekeken: hun droomdag! Tijdens deze dag worden Jesper en Jack helemaal in het zonnetje gezet. ’S Ochtends vroeg wordt het gezin heel vroeg opgehaald met een grote personen auto. 

Op de achterbank is er wat gekibbel tussen de tweeling, maar het helpt dat de jochies om de vijf minuten een nieuw cadeau krijgen. ‘Hey kijk, een mooi lees boek en glow in the dark sterren voor op de slaapkamer.’ Ook krijgen de jongens van te voren al héle gave cadeaus zoals een tegoedbon voltige les van Nederlands kampioen Carola Sneekes en een dag VIP bij Willem II, inclusief het ontmoeten van de spelers en een kijkje backstage! Óók heeft het gezin alvast een dagje Efteling tegoed.

Aangekomen op bestemming ligt er overal snoep in het restaurant. Wie durft de meeste snoepjes te pakken? Jesper en Jack hebben elkaar al snel uitgedaagd, de toon is gezet! Dan is het tijd voor de eerste activiteit. Jesper komt alles te weten over verschillende roofvogels en Jack beleefd zijn eerst VR Experience. ‘Papa mogen we thuis ook zo’n bril? Kijk even hoe cool!’ Vervolgens mag Jack in een hele coole rode sportauto, wel een uur lang! Open dak, wind door de haren, ‘wauw dit is zo cool!’ Jesper mag op stoere motoren en zit bij de échte Hells Angels achterop. Heel erg vet! Vervolgens komt iedereen weer samen, de jongens hebben elkaar gemist. ‘Wat heb jij gedaan dan? Wat ik deed was écht heel gaaf!’ Ze zijn honderduit aan elkaar aan het vertellen.

Dan komen we aan bij de fotoshoot, een échte fotoshoot voor het hele gezin. De fotograaf is helemaal onder de indruk, wat doen de jongens het goed, het zijn echte fotomodellen! 

Tijd voor de volgende activiteit: speedboten! Terwijl we er heen lopen zeggen de jongens: ‘mag deze dag alsjeblieft nooit afgelopen zijn? Dit is de mooiste dag van mijn leven! Misschien kunnen we de dag wel terug draaien en weer helemaal opnieuw beginnen!’ Hier doen we het allemaal voor! Aangekomen bij de speedboot moeten we eerst de boeven uit de boot proberen te jagen. Nou, dat kunnen die jongens wel. De boot gaat heel erg snel, gelukkig hebben we zwemvesten aan en kunnen we vol gas gaan!

De jongens zijn erg druk en hebben de dag van hun leven; klimmen, klauteren, op elkaar springen, niks is te gek! Op naar de HELIKOPTER! ‘Wow dit is écht gaaf!’ De jongens mogen een extra lange rit en kijken hun ogen uit. En wij maar zwaaien vanaf de grond. Tot slot gaan we heerlijk eten bij het meest uitgebreide buffet dat we ooit hebben gezien. Chocoladefontein, frietjes, kippenkluifjes maar ook hele culinaire gerechten. Gelukkig zitten de jongens nog niet vol van al het snoep 😉

Vervolgens zetten we het hele gezin thuis af, het is moeilijk om doei te zeggen omdat we zo’n fijne dag hebben gehad met elkaar. Deze dag kon niet meer stuk! Gelukkig hebben de broertjes nog een dagje Efteling tegoed, een voltige les en VIP bij Willem II. En voor vanavond kunnen ze lekker spelen met de nieuwe cadeaus die ze hebben gekregen. Jesper en Jack jullie zijn geweldig en verdienen de wereld!

SPONSOREN BEDANKT!

Dat wij deze te gekke droomdag mogelijk konden maken hebben wij te danken aan de volgende geweldige sponsors:

Olympia Den Bosch en Pixum

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup