KERSTMIS-VERWENDAG

DE DROOM

Een Kerstmis om nooit meer te vergeten

DREAMCHASERS

Febe Ricken en Belinda Blokker

DE DROOMDAG

26 EN 27 DECEMBER 2018

Naast de droomdagen organiseren Febe Ricken en Belinda Blokker ook verwendagen. Kerstmis is de tijd van familie, samenzijn en blijdschap. Hoe mooi is het dat wij drie gezinnen konden verrassen en verblijden met een bijzondere 2e Kerstdag. Lees hun verslagen.

Ilonca (19 jaar)

Ik vond 2e kerstdag de mooiste dag. Ik ging met de limousine een stukje rijden over Scheveningen en we werden voor de The Lion King afgezet. Ik heb een hele leuke show gezien, tussendoor lekkere hapjes gegeten en toen de show was af gelopen lekker avond gegeten. Het casino was ook heel leuk. ik ging met 10 euro er heen en kwam terug met 100 euro. Ik vond het een superdag!

Roland (vader van Ilonca)

Ik heb die verwendag echt zo genoten om te zien hoe mijn dochter van alles zat te genieten en heel mooi vond. Ik vond het al prachtig om in het Kurhaus hotel te slapen, super! En toen we die limousine voor het hotel zagen staan, en erin mochten meerijden was echt super, en de show van de Lion King was echt zo mooi om te mogen meemaken. Dan ook nog het kerstdiner erna dat heel erg lekker was, echt allemaal van genoten. De nieuwe kleren stonden haar echt prachtig. En de dag erop ging Ilonca ook nog het reuzenrad in op de pier, en vond dat ook heel mooi voor haar, en daarna nog lekker een high-thee gehad en daarna nog gezellig naar de ijssculptures gaan kijken. Ik en Ilonca ook, bedanken jou voor het regelen van de bijzonder mooie dag echt heel erg bedankt voor dit bijzondere weekend.

Luuk (9 jaar)
Ik vond het spannend wat er ging gebeuren die dag. De winter Efteling was superleuk. Ik ben in de schipschommel geweest en zo. Daarna naar de show Caro geweest. Bij het restaurant ontmoeten we een ander droomgezin. Ik heb een paar kroketten, friet en stokbrood op en daarna veel van het toetjesbuffet gegeten. Daarna terug naar het hotel waar super veel cadeautjes onder de kerstbomen lagen. Ik ben echt super blij met de laptop en de scheenbeschermers.

Lisa (11 jaar)
Ik keek erg op tegen de kerst/feestdagen. Toen ik te horen kreeg dat we een verwendag kregen op 2e kerstdag had ik eindelijk iets leuks om naar uit te kijken. Het was superleuk dat we naar de winter Efteling gingen. Ik ben voor het eerst in Joris en de draak geweest en in de vogelrock. CARO was een mooie show. Het hotel was heel mooi en ik sliep bij mama en Luuk bij papa op de kamer. Bij van der Valk in Nuland heb ik veel dingen geproefd die erg lekker waren Bij het hotel lagen bijzondere verrassingen klaar. Ik ben super blij met een persoonlijke kaart van Jan Taminiau en een video boodschap van Jill. Ik heb ook een grote naaikoffer gekregen. Daar heb ik meteen de kaart van Jan Taminiau in gedaan en daar mag hij nooit meer uit. Ik kijk ook uit om met mama nog een keer naar de nagel/schoonheidssalon te gaan. Weer iets leuks om naar uit te kijken. Dank je wel allemaal die het hebben georganiseerd/gedoneerd hebben speciaal voor mij, mijn broertje en papa en mama.

Ilse (moeder van Luuk en Lisa)
Ik ben zeer dankbaar wat lokale bedrijven hebben gesponsord zoals bv. een schoonheidsbehandeling/ nagelbehandeling voor mijn dochter en mij. Nog iets om na de feestdagen naar uit te kijken en even een bijzonder momentje van te maken. We hebben een prachtige herinnering bij van een bijzondere kerstdag.

Jeroen (vader van Lisa en Luuk)
Het was een geweldige dag en avond. We zijn allemaal erg verwend.

Anna (13 jaar)
Wij wisten van niks, maar wij wisten wel dat wij een verassing kregen en wanneer wij die verassing kregen. Wij gingen de 2e kerstdag 's ochtends in de auto, onderweg naar Hotel De Ruwenberg in Brabant. Natuurlijk ook nog even langs Maaskantje! Toen we aangekomen waren in Hotel De Ruwenberg kregen we eerst even wat eten, daarna gingen we onze hotelkamer opzoeken. Bij Hotel Van Der Valk hebben wij een ander gezin ontmoet. Het was een superaardig en lief gezin en we hebben lekker gegeten met z'n allen! Na het eten gingen we met zijn allen terug naar ons hotel en daar zou nog een verassing zijn om 21:00 voor ons allen! Uiteindelijk waren het allemaal leuke cadeautjes! Waar ik super dankbaar voor ben dat wij dit mochten krijgen! De volgende dag gingen wij gezellig met z'n drieën naar de Efteling! Ik was er zelf nog nooit geweest, mooi park en we hebben het leuk gehad daar!! Rond half 7 mochten wij het theater in voor een voorstelling van De Efteling, het was geweldig!! Daarna gingen we weer terug naar de auto, natuurlijk langs de MacDonalds en weer terug naar ons huis. Ik ben superrrrr dankbaar dat dit allemaal voor ons geregeld is, wij hebben er super van genoten! Dit zullen we nooit meer vergeten!

Werner (15 jaar)
We hebben een leuke verrassing gehad 2e kerstdag. We zijn ‘s ochtends richting Brabant gereden naar hotel De Ruwenberg. Ons hotel was heel erg luxe er zat een zwembad bij.

Daarna gingen we naar het Van der Valk hotel in Nuland voor ons kerstdiner met een ander gezin. Toen we terugkwamen in het hotel stond er een verrassing klaar allemaal cadeaus onder de kerstboom. De volgende ochtend gingen we ontbijten en ‘s middags naar de Efteling. ‘S avonds in de auto weer terug naar huis. Wat hebben we twee leuke dagen gehad.

Marleen (moeder van Anna en Werner)
Tweede kerstdag ingecheckt bij het hotel "de Ruwenberg". Na een broodje gegeten te hebben zijn we meteen gaan zwemmen en daarna squashen. Daarna onze kerstkleding aangetrokken en naar Van der Valk gereden in Nuland. Daar hadden we een kerstdiner samen met nog een gezin. Daarna zijn we weer terug naar het hotel gereden want om 21.00 uur moesten we ons melden in de brasserie van het hotel omdat ons daar een verrassing stond te wachten. Samen met het andere gezin zijn we daarna naar beneden gelopen en daar wachten Febe en Belinda ons op. Bij een open haard zaten ze met allemaal daar cadeautjes om heen. Wat mooi. En wat hebben we met zijn allen genoten daar. Volgende ochtend heerlijk ontbijt gehad. Daar troffen we het andere gezin ook nog. Nog even gekletst en daarna de koffers inpakken en op weg naar de Efteling. De kinderen waren er nog nooit geweest dus die keken ook hun ogen uit naar de mooie gebouwen. Direct na binnenkomst gingen we dan ook maar naar de Baron want dat was toch De attractie waar ze echt in wilden. En ‘s avonds wachtte ons nog een verrassing; we mochten naar de voorstelling in de Eftelingtheater. Wat was dat een mooie afsluiter voor die dag. Daarna naar de Mac Donalds in Waalwijk. Wat hebben wij genoten! Werkelijk waar 2 dagen met een gouden randje waar we met veel plezier op kunnen terugkijken!

Sponsoren bedankt!

Fotograaf Maarten Westerink, Leon Schouten, Jill Schirnhofer, By Joke modevakschool, Hotel De Ruwenberg, de Efteling, restaurant Le Cirque, Veritas, hotel Amrâth Kurhaus, BKS parking, COOLevent, Carla’s Haarmode, Natuurlijk Mooi, Joep de Mol, Jantaminiau, Skyview de Pier, Tony’s Chocolonely, Hockeyspullen.nl, La Majirel nagelstudio, Mass Hair & Beauty, Van der Lans & Busscher BV, Enzo Riccardi, Liesbeth Kluppel, Nagelstudio Nails & More, Beauty for you, Plus Venmans, Friday’s, Vedder Schoenen, Jamin, Hotel Nuland, Schoonheidssalon ZensitiveProfessioNails,  CoolCat, Stage-Entertainment Nederland Producties B.V., Etos, Shell station Kap, Schuurman schoenen, Moments for your hair, Steps, The Bodyshop, KIK, Fotogalerie Angelique, Esmee Bartelink, Rick, Fotografie Hans Banus, Maarten Schuchard, Wendy Jonk, McDonald’s Waalwijk, Kruidvat, Prem, Febe Ricken, Belinda Blokker.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup