Een Mexicaans restaurant voor Elona

De Droom

Droomdag voor Elona

Dreamchasers

Chris en Ingrid

De Droomdag

Elona haar grote wens is om een eigen restaurantje te beheren, het liefst iets Mexicaans! Tevens is Elona een waterrat pur sang.

Teamleden van Kiwanis hebben Elona en haar beste vriendin opgehaald bij haar thuis met trompetgeschal vol Mexicaanse klanken en het getoeter van twee supersnelle cabrio’s. 

Zij kreeg haar eerste opdracht mee: pak binnen 7 minuten je tas met al je spullen, want je droomdag is begonnen! De cabrio’s inclusief chauffeur vervoerden Elona en haar vriendin naar Park Villa, het plaatselijk artistieke Parktheater in Alphen aan den Rijn. Hier konden wij, samen met haar ouders en beste vriendin genieten van een heerlijk verzorgd privéontbijt door de Jumbo. Na het ontbijt heeft Anne Roos van Streetlive Elona en haar vriendin prachtig opgemaakt. Ze gingen namelijk beiden het theater in om onder de bezielende begeleiding van Vanessa Snel, de Argentijnse Tango te leren dansen. Daar stonden ze, in de spotlights!

Vervolgens werden de meiden op een dwaalspoor gezet om bij Streetlive displaycactussen op te halen. Die hadden ze nodig voor hun volgende opdracht: het inrichten van Elona’s eigen restaurant. 

Aangekomen bij de Meerkoet, een school met een geweldige grote keuken en tevens een prachtige locatie om om te kunnen bouwen tot een Mexicaans restaurant, moesten de handen uit de mouwen worden gestoken. De Jumbo had alle voeding die nodig was om een driegangendiner te maken beschikbaar gesteld en klaargezet! Een werkbank vol met heerlijke verse ingrediënten waar we binnen 2 uur tijd iets fantastisch van moesten maken. Elona heeft haar restaurant ingericht en heeft de ruimte versierd met ballonnen en vlaggen van Rudy’s feestwinkel, die ook de outfit van Chris en Ingrid heeft gesponsord. Deze outfit droegen zij later om de sfeer er nog beter in te brengen. Alles was op tijd af en Elona kon met haar juffies, ouders en nog meer vriendinnen genieten van het eigen gemaakte driegangen diner. Ze voelde zich een heuse chef kok en had alles onder controle.

Vervolgens kreeg ze een nieuwe opdracht: zwemkleding aantrekken! We vervolgden onze weg naar Wet ‘n Wild waar ze, samen met haar vriendinnen, waterski lessen aangeboden heeft gekregen. Ook hier was alles met ballonnen voor Elona versierd. Na ruim een uur het water onveilig te hebben gemaakt werd er ter afsluiting, en om even op te warmen, met z’n allen warme chocolademelk gedronken. 

We sloten de dag af met het overhandigen van een goed gevuld make-uptasje dat deels gesponsord werd door de DA drogisterij en aangevuld werd door Chris en Ingrid ter herinnering aan deze dag. Wij hopen dat ze nog heerlijk nagenoten hebben.

Sponsoren bedankt!

Park Villa, Jumbo, Streetlive, de Meerkoet, Rudy's Feestwinkel, Wet 'n Wild en DA Drogisterij

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup