Een extra verwendag voor Fleurtje en Tom

De droom

Overnachten in een hotel en naar Toverland! 

Dreamchaser

Belinda Blokker

De extra verwendagen

Tom en Fleurtje kijken vol verwachting uit naar hun individuele droomdag. Om de tijd wat op te vullen én natuurlijk omdat het gewoon superleuk is, organiseer ik voor Tom, Fleurtje en hun familieleden twee extra verwendagen.

Op zondag 16 juli 2017 is Tom, samen met zijn familie, naar het Belgische plaatsje Zolder gegaan, en hebben daar auto-, motor-, racegek en tevens zakenman Klaas Zwart ontmoet. Een dagje mee backstage, in een echte raceauto zitten, genieten van een echte race, helm op, kortom: een dag om nooit meer te vergeten.

Een week later komt Tom met zijn familie naar Baarlo toe. Samen met Fleurtje en haar gezin gaan ze overnachten bij Sandton Chateau de Raay. Een prachtige suite en twee geschakelde kamers, compleet versierd met ballonnen, snoep en een grote pluche beer. In de badkamer liggen de badjassen en de warme sloffen al klaar. Wat zijn de kamers mooi en wat is het een prachtige omgeving!

Gezamenlijk genieten we van een uitgebreid en exclusief diner en na het diner mogen we allemaal ons eigen ijsje samenstellen in de keuken. Zelfgemaakt ijs met verse besjes en aardbeien.

Na het avondeten vertrekken we naar Venlo waar Hans Kazàn en zijn familie, Magic Unlimited, optreedt. Een fantastische goochelshow met veel trucjes en humor. Na afloop van de show mochten we allemaal op de foto en heeft Hans speciaal voor ons een goocheltruc gedaan. De avond is nog niet voorbij dus wandelen we nog een klein stukje door Venlo. Onze fotografe maakt de leukste foto’s!

De volgende ochtend is er een uitgebreide ontbijttafel voor ons gedekt. We smullen van de croissantjes, verschillende eiervariaties, vers fruit, salades, kaas, vleeswaren en broodjes. Het is te veel om op te noemen! Na dit lekkere begin van de dag gaan we nu op weg naar de speciale wens van de kinderen: Toverland! Bij Toverland is er vermaak voor groot en klein, binnen en buiten, nat en droog, haha. De kinderen hebben een heerlijke dag gehad! En als de kinderen genieten, dan genieten de volwassenen ook. Ikzelf heb in ieder geval enorm genoten.

We sluiten de twee extra verwendagen af bij de McDonald’s met frietjes, hamburgers en een ijsje. Jammie! Twee heerlijke dagen. Dank jullie wel dat ik dit voor jullie mocht doen. En ook de sponsoren, heel erg bedankt!

 

Sponsoren

Dierenhotel de Veldhoven, Toverland, Voetbal International, McDonald’s Maasbree, Sandton Chateau de Raay, De Maaspoort, Joost Schepping, Sonja & Max, organisatie BOSS GP, Supercar Challenge, Phil Stratford, David Stunnenberg, Niels van der Eng, Sonja Bitter, Team Kappers, Avantgarde, Spijkers fietsen, Joost, Jamin Mollemans, Etos, Klaas Zwart en de fotografen Sarina Verbunt en Ad Vereijken.

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup