Droomdag van Sem; springen en scheuren!

De droom

Op 10 april j.l.  hebben wij bij Sem thuis (hij woont bij zijn opa en oma) zijn dromen opgehaald. Hij had er 3 in totaal: Sem wilde graag DE vlogger Jeremy Frieser ontmoeten, hij wil graag in een hele snelle auto rijden en hij wil trainen met Ajax. Tevens vertelde hij dat hij trampoline springen erg leuk vindt en dat hij graag aardbeienijs en spareribs (alleen die van de slager uit zijn dorp) lust.

Dreamchasers

Maureen, Silvia, Sonja, Joost en Carmen

De droomdag

Direct de volgende dag zijn de taken verdeeld. Wat heeft Sem ons voor een mooie uitdaging gesteld! Na weken van bellen en mailen in drie verschillende talen moesten we de conclusie trekken dat in contact komen met DE vlogger Jeremy Frieser helaas niet mogelijk was. De opa en oma van Sem zijn telkens middels mail door ons “DREAMteam” op de hoogte gehouden.

Gelukkige bleken de andere twee dromen wel werkelijkheid te kunnen worden! Ria Bakker was in de gelegenheid om een waanzinnig mooie, snelle en stoere auto te regelen. Een uitnodiging voor een training bij Ajax was ook snel geregeld. Een echt spelerstenue kon hierbij natuurlijk niet ontbreken.

Opa en oma zijn heel sterk geweest en hebben echt helemaal niets aan Sem verklapt. Vrijdag 7 juli j.l. was dan eindelijk de dag. Sem moest naar school en was het daar duidelijk niet mee eens. De hele klas was namelijk vrij en alleen hij moest naar school. Echt heel erg stom…

Op school aangekomen, stond daar een echte Jaguar F28 op hem te wachten, tezamen met een hele bus vol met klasgenoten en zijn zus Lindy. Wat een verrassing voor Sem!

Sem vertrok letterlijk met gierende banden en heeft echt waanzinnig veel mee mogen maken tijdens de rit. Hij heeft wel ... km (geheimpje) per uur gereden. Stuiterend kwam hij aan bij het trampolinecentrum Bounz, waar zijn klasgenoten zich hadden verstopt. Toen Sem begon te springen kwamen ze tevoorschijn. Weer een verrassing! Samen een heel uur springen, HEERLIJK! Daarna picknicken in het park, een aardbeien ijsje eten, voetballen en nog een “Donut” met de Jaguar als toetje.

Zingend terug naar de bus waar iedereen met een heerlijk versnapering even op adem kon komen. Bij terugkomst op school stonden heel veel ouders al op ons te wachten. Sem mocht het tenue van Ajax in ontvangst nemen en kreeg zijn exclusieve uitnodiging voor de Dreamday bij Ajax.

Thuis wachtte de slager uit zijn dorp op de familie om de dag af te sluiten met Sem zijn lievelings spareribs.

Al met al, een dag met een gouden randje voor Sem, zijn zus Lindy, zijn opa en oma en voor ons als “Dreamteam”.

Sponsoren: bedankt!

Brookhuis Busreizen, Jan Klasens, Keurslager Vlogman, Bounz Enschede, Brightline Binnen-Buitenreclame, Nienke's cupcakes muffins en more, Ijssalon Heinink, Bakkerij Alink, Van Mossel KIA B.V. en KOV-Hebbes.

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup