‘Deze dag mag nooit voorbij zijn!’ - Droomdag Djosaweny

DE DROOM

Onbeperkt shoppen

DREAMCHASERS

Femke en Niels

DROOMDAG

Vrijdagochtend, het is zover! De droomdag van Djosaweny. Samen met haar beste vriendinnetje Disa wordt ze vroeg uit haar les gehaald op school. Voorzichtig en verlegen gaan ze mee. Ze vinden het allebei toch wel spannend. Na een kort ritje in de auto lopen we door het centrum om even naar de McDonalds te gaan. Na wat gedronken te hebben is de meeste spanning weg en lopen we door het centrum van Groningen tot we ineens voor de Coolcat staan. ‘Huh, wat hangt daar nou in de etalage?’ De naam van Djosaweny is op een groot vel papier geschreven. Ze is VIP vandaag! Vol enthousiasme stormen de meiden de winkel binnen. Binnen no-time hebben de dames alle twee een passende, moderne en matchende outfit gevonden. Het team van Coolcat geeft nog hun advies en zo hebben de dames mooie kleding voor de rest van de dag.

‘We hoeven nu niet meer naar school toch? Mogen we bij jullie blijven?’ is het eerste wat we horen als we de Coolcat uit lopen. Gelukkig is de dag nog lang niet voorbij, want we lopen naar Little Lovely Living in Groningen. Hier mogen de dames zelf hun milkshakes maken. Niet zomaar milkshakes: met heel veel slagroom, suikerspin, zure matten, snoepjes en kleurstoffen. Heerlijk vinden ze het, en ze stralen wanneer ze hun creatie opeten en -drinken! Na ook nog wat lekkere hapjes en koekjes krijgen de dames nog een verrassing van de winkel, namelijk een hele tas vol met cadeautjes! Dat is boffen!

‘Dit is de leukste dag OOIT’, zegt Disa. Bij het teruglopen naar de auto moeten we om de seconde een foto van ze maken terwijl ze springen, op elkaars rug klimmen, of gek doen voor de camera. Ze zijn helemaal door het dolle heen, wat er enorm leuk uit ziet!

We komen aan bij de Graanfabriek. Dit is in het weekend een bekende nachtclub in Groningen. Hier hebben de meiden een fotoshoot. Als echte sterren worden de dames professioneel op de gevoelige plaat vast gelegd. Vol trots poseren ze met hun nieuwe kleding. Het management team van de locatie is ook aanwezig en geniet van de stralende meiden. Als klap op de vuurpijl mogen de meiden ook nog eventjes aan de knoppen zitten van het geluid van de club. ‘Supercool!’, zegt Djosaweny.

Na de fotoshoot zitten we weer in de auto en er is maar één nummer dat telkens op repeat staat: ‘Slangen’ van Famke Louise. Ook na zes keer zingen de meiden nog steeds even hard mee. Na deze gezellige autorit komen we aan bij Freestylemotion. Hier mogen de meiden lekker springen op de trampolines, krijgen ze les in het maken van salto’s en staat het hele team klaar om met de meiden te spelen. Als verrassing komt het gezin van Djosaweny ook nog! Zodra Djosaweny haar moeder ziet wil ze direct vertellen wat ze allemaal heeft gedaan, ze raakt maar niet uitgepraat! Hierna mogen ze ook nog (kinder)paintballen, supervet!

De dag wordt afgesloten met een diner voor het gezin bij restaurant Wereld Geluk. Hier mogen ze alles eten wat ze willen, niks is te gek! Djosaweny krijgt tot slot nog een aantal cadeautjes van ons om de dag af te sluiten. Wát een geweldige dag is het geworden!

SPONSOREN BEDANKT

Deze droomdag was niet mogelijk geweest zonder de hulp van:

Coolcat, Little Lovely Living, Gans Fotografie, Freestylemotion, restaurant Wereld Geluk en Steffan.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup