DAVID IS EEN SUPERTALENT TRACTOR RIJDEN

DE DROOM

David is dol op hout en tractors

DREAMCHASERS

Laura en Vero

DE DROOMDAG

Het is zover, vandaag is de droomdag van David! David zijn droomdag begint fantastisch, hij wordt namelijk opgehaald op school door met zijn droomauto: een échte Mercedes AMG C63. Wat een prachtige auto! Samen met zijn vriendje wordt hij in deze auto vervoerd. Wat zijn alle klasgenootjes van David jaloers! De mannen testen meteen hoe hard deze auto wel niet kan! Wij dreamchasers rijden de hele dag in de nieuwe Mazda CX5. Ook een hele fijne auto! 

We rijden met deze top auto's naar Vers Hout in Almen voor een cursus houtbewerking. Als echte houtkenner mag David daar hout kloven. David weet al heel veel van hout en is helemaal in zijn element. Hij mag op de houtbank zitten en maakt zijn eigen auto! Ontzettend knap, wat een talentje! Als de auto klaar is, is het tijd voor een heerlijke lunch bij de Bakker Bart. David mag allerlei lekkernijen uitkiezen en meenemen: broodjes gezond, kaasstengels, krentenbollen, smullen!

Dan is het tijd voor de volgende activiteit. We rijden naar een bedrijf gespecialiseerd in tractors. David is helemaal gek van tractors dus hij heeft er ontzettend veel zin in. Als we bij Huiskamp aankomen, mogen we als echte loonwerkers onze lunch eten in de kantine. David vindt dit toch wel spannend en het duurt allemaal wat lang. Hij ziet alle tractors namelijk al klaar staan en kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Eindelijk mag David de tractors uitgebreid bekijken, hij gaat er helemaal in op! Hij mag zelfs achteruit inparkeren met een hele grote tractor, super knap!  

We gaan van de ene leuke activiteit naar de andere! David gaat met zijn vriendje karten bij Kartbaan Winterswijk. Eerst vinden ze het nog wat spannend maar uiteindelijk durven ze toch supersnel te gaan. Ze zijn de enige op de baan dus de hele kartbaan is voor de twee jongens! 

We sluiten de dag af bij het Pannenkoekenschip in Doetinchem. Als laatste verrassing komt zijn familie hem nog bezoeken. Wat een mooi einde van een fantastische dag! Niemand zal deze dag meer vergeten.

SPONSOREN BEDANKT!

Autobedrijf Jansen, Autohopper, Vershout, Bakker Bart, HuiskampKartbaan Winterswijk en Het Pannenkoekenschip

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup