Clair en haar 2 droomdagen

De Droom

Clair heeft 2 grote passies: Dansen en Paardrijden!

Dreamchasers

Astrid en Marcel

De Droomdag

Na de weken en de dagen afgeteld te hebben was het 6 juni dan eindelijk zo ver! Deel 1 van de grote droomdag van Clair, die het toch wel een heeeeel klein beetje spannend vond om lang na bedtijd en helemaal alleen met 2 van die gekke mensen op pad te gaan. Dus stiekem was er al een klein tipje van de sluier opgelicht, dat we een aardig reisje gingen maken. 

Helemaal van Oisterwijk naar Hilversum voor de opnames van….. DANCE DANCE DANCE!!! De auto volgeladen met snoep, lekker drinken en heeeeeel veel goede zin kon de reis beginnen. Clair had genoeg vragen voor onderweg. Zo kon ze maar niet begrijpen hoe we dat toch allemaal geregeld kregen, of dat al die bekende mensen van televisie daar ook allemaal waren en waarom die Marcel toch in zo’n lang meisjes vest rondliep. 

Eindelijk aangekomen werden we door de hele lieve en enthousiaste Anouk ontvangen die ons helemaal door de studio leidde. Clair mocht achter de schermen kijken, in de greenroom kijken en zelfs nog even op het podium staan, dat vond ze toch wel het aller coolste!
Na een lekker hapje mee gegeten te hebben in de kantine, begon dan eindelijk de show. Clair kreeg natuurlijk een super goede plek vooraan, waar ze alles heel goed kon zien! De show was super gaaf, alleen haar handjes deden al snel pijn van het vele klappen! Moe maar voldaan kon de terug reis beginnen…. Nu had ze nog maar 2 vragen, wat we de vrijdag erop zouden gaan doen en of Marcel dan alstublieft niet in een jurk wilde komen ;-) Maar dat bleef allebei natuurlijk nog een geheimpje!

De vrijdag erna had Clair haar pleegmoeder en haar kleine pleegzusje ook uitgenodigd en samen met het hele feestteam gingen we Clair dan ook ophalen in de klas! Maar bij een feestteam hoort natuurlijk ook een speciale droomdag feest bus! Van buiten en van binnen versierd met stickers, slingers, ballonnen, snoepgoed en kinderchampagne kon het 2e deel van de droomdag beginnen, op naar Roosendaal!

Aangekomen in het outlet center van Roosendaal stonden de 2 toppers van Petrol Industries Junior, Wendy & Aimee al op Clair en haar zusje te wachten, om ze een hele nieuwe garderobe aan te meten. Met de spontaniteit en het enthousiasme van deze meiden was zelfs de verlegenheid snel verloren en leken de zusjes al snel op een tweeling. Ze vonden het allebei erg leuk om er precies het zelfde uit te zien. 

Helemaal happy met hun nieuwe outfits, kreeg Clair als klap op de vuurpijl ook nog een pot snoep! Maar ze moest nog heel eventjes wachten met snoepen, want de bezorger van Domino’s stond al op ons te wachten met overheerlijke pizza’s en wat drinken voor de lunch.

Het was tijd om weer terug de bus in te gaan, want in Oisterwijk stond de vrolijke Mark van Manege ’t Halster al op de 2 feestbeesten te wachten. Hij ging de meiden leren hoe ze paarden moeten verzorgen en ze hebben zelfs hun eerste paardrijles gehad. Ze kregen er maar niet genoeg van!

De laatste energie heeft Clair met haar zusje en de “jumpmasters” van Jump XL eruit gesprongen in het trampoline park. De dag hebben we afgesloten met een lekker etentje bij McDonalds en als toetje een zelf getapt ijsje, waarna de oogjes van het hele feestteam toch wel erg klein werden!

Al met al, een topdag!

Sponsoren bedankt!

 

Manege ’t Halster, JumpXL Oisterwijk, McDonalds Udenhout, Talpa, DorpentochtPetrol Industries, Jomani BV, TaxiZuydam, Osteopathie Jan van Dun, Dré Lommers signmaking, Domino’s Roosendaal, RSG Finance

 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup