Adrenalinekicks voor Bryan

DREAMCHASERS

Angela en Jonne

DE DROOM

Bryan is een stoere knul van 12 jaar oud en is gek op adrenaline. Of het nou gaat om de snelheid van een Porsche, een potje Fortnite of de snelste waterglijbanen. Omdat Bryan zoveel fijne hints heeft gegeven die wij niet allemaal in één dag kunnen proppen, hebben wij Bryan verrast met niet één, maar twee droomdagen!

DROOMDAG 1 

Op 1 juni 2018 was het eindelijk zo ver, de droomdag voor Bryan. Maar wij weten wat hij niet weet, namelijk dat er stiekem nog een tweede droomdag voor hem aankomt! In alle vroegte staan deze dreamchasers samen met de oma en zus van Bryan, de moeder van Mike (zijn goede vriend) en twee gigantische blauwe Fortnite-taarten op het schoolplein van de school van Bryan. De leraren zitten in het complot en zo mogen we het klaslokaal binnenstormen. De zichtbaar verraste Bryan en zijn hele klas genieten van de heerlijke taarten en dan mogen ze met z’n allen naar het schoolplein toe. Op het schoolplein staat een knalgele Porsche Cayman met ronkende motor klaar. Na een paar foto’s en een goodiebag van Porsche Centrum Eindhoven stapt Bryan in en kan de droomdag echt gaan beginnen! 

De eerste tussenstop is Boerderij de Lande, een pannenkoekenrestaurant. Na de aankomst in de Porsche, een entree over de rode loper en een heerlijke lunch vervolgen we onze weg naar Paintballworld Arnhem. Niet om te paintballen, maar voor een veel grotere verrassing. Een beetje verbaasd lopen de jongens door de open ruimte, tot er ineens een deur openzwaait en daar grote held Roediementair ineens op de jongens af komt lopen! Samen duiken ze in de supergave Cooler Master Game Arena waar de gamingcomputers klaar staan. Samen met Roediementair spelen de jongens enkele potjes Fortnite. Ze gaan er zo in op dat ze niet eens doorhebben dat we in de tussentijd snoepgoed bij ze hebben neergelegd. 

Na enkele potjes gespeeld te hebben staan de frietjes klaar voor de jongens en samen met Roediementair genieten ze hier van. Jerry van Cooler Master heeft nog een te gekke goodiebag voor de jongens en dan zit de dag er toch echt op. In de auto op de terugweg worden alle belevenissen nog snel met de vrienden gedeeld via Snapchat. ’s Avonds krijgen wij nog een appje van de oma van Bryan: ”Bryan heeft de allerleukste dag ooit gehad! “

Voor de zus van Bryan was het ook een spannende dag vandaag. Zij had haar eindexamengala die avond. Om haar ook een beetje te verrassen stuurden we haar vooraf naar een schoonheidsspecialiste die haar prachtig heeft opgemaakt voor haar gala. 

DROOMDAG 2

Wat een bofkont die Bryan. Omdat we zoveel gave ideeën hadden voor zijn droomdag, konden we dat met geen mogelijkheid in één dag kwijt. Hij wist dat er iets ging gebeuren, maar dat houdt ons natuurlijk niet tegen om hem toch te verrassen. Zo stonden wij op ineens middenin de woonkamer van Bryan. Samen met oma en zijn zus namen we Bryan mee naar Hotel Van de Valk Leiden – Sassenheim. Daar kreeg Bryan de sleutel voor hun hotelkamer overhandigd en na een drankje in de bar te hebben gedronken samen zijn wij weer vertrokken. Bryan heeft het er nog even goed van genomen: de bitterballen die hij via roomservice bestelde hebben goed gesmaakt!

De ochtend erna ontbijten we samen in het hotel. De eerste pannenkoeken worden weer genuttigd en dan gaan we op pad richting Zandvoort. De vorige droomdag heeft hij al een rit gemaakt in een prachtige Porsche, maar vandaag gaan we een stapje verder: Bryan gaat zelf Porsche rijden op het circuit van Zandvoort. Zodra hij in de Porsche stapt zijn alle zenuwen overboord. Het gaspedaal wordt zelfs zover ingetrapt dat de instructeur hem toch maar vraagt om iets rustiger aan te doen :) Met een certificaat op zak en een grote glimlach op het gezicht stappen we weer in de auto en vertrekken we richting Buren, waar we gaan lunchen bij een de Pannekoekenbakker. Opnieuw mag Bryan mee de keuken in om zelf zijn pannenkoek te maken. Na de heerlijke lunch lopen we naar de Rode Held in Buren waar hij zelf een flinke snoepzak mag vullen met de lekkerste snoepjes. 

Daarna rijden we door naar Beldert Beach waar een heus Wipeout circuit op hem staat te wachten. Ook hebben ze de hoogste en snelste waterglijbaan van Nederland, een kolfje naar de hand van Bryan natuurlijk! Bryan kijkt zijn zus nog even aan en vraagt haar of ze wel met hem mee de glijbaan afgaat. Alleen is natuurlijk minder gezellig, maar zus hoeft niet mee hoor want daar komen de vrienden van Bryan al op hem afgestormd. Zij hadden zich uit het zicht verstopt om Bryan goed te verrassen. Samen met vrienden Mike, Tim, Wessel en Colin waagt Bryan zich eerst aan de zipline en de freefall om daarna het gevreesde Wipeout circuit te doen. Er werd gegild, gelachen en gebeefd van angst, maar wat was het leuk! Ook de glijbaan werd meerdere keren bedwongen. 

Het feest zit er echter nog niet op. Een beetje beteuterd liepen de jongens richting de uitgang, maar daar was de glimlach snel terug: er stond een heuse limousine op de jongens te wachten. Snel stapten ze in en reden ze richting het favoriete restaurant van Bryan: ’t Zusje in Eindhoven. Daar stond een versierde tafel voor de jongens klaar en het ene na het andere gerechtje kwam op tafel. Een perfecte afsluiter voor een heerlijke dag. Bryan heeft zichtbaar genoten. 

Sponsoren bedankt!

Dat wij deze te gekke droomdagen mogelijk konden maken hebben wij te danken aan de volgende geweldige sponsors:

Roediementair, Porsche Centrum Eindhoven, Danimo’s Best, Boerderij de Lande Huissen, Paintballworld Arnhem, Cooler Master, MPhotography, Hotel van der Valk Leiden – Sassenheim, De Pannekoekenbakker Buren, De Rode Held Buren, Beldert Beach / Holland Evenementen Groep Zoelen, Restaurant ’t Zusje Eindhoven, Limo mij ’s-Hertogenbosch, Fotograaf Tristan Groenestein, IS ProjectsBeauty by LeandraFotografe Carin van Sterkenburg en Pixum.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup