Yara als stralende prinses op haar witte pony

Het broertje van Yara heeft acture lymfatitische leukemie. Yara heeft het hier erg moeilijk mee en daarom mag Dream4Kids haar verrassen met een geweldige droomdag!  Op dinsdag 23 juni was de droomdag van Yara! Met een cinderella koets werd zij door papa en mama opgehaald van school.

Droom

Prinses op een wit paard

Dreamchasers

Anita & Jolijn

De droomdag

Na het uitzwaaien van de kinderen zijn we doorgegaan naar de kapper waar zij omgetoverd werd tot echte prinses. Yara's haartjes mooi in de krul, beetje make-up op en tot slot een schitterende gele prinsessenjurk aan, wat was ze een plaatje! Ook een prinsessentaart mocht daarbij niet ontbreken, eigenlijk te mooi om op te eten maar wat was hij heerlijk!

Na de fotoshoot kreeg zij nog een prive les waarin zij helemaal zelf heeft gedraafd en rond gereden. Ook heeft zij de pony mogen verzorgen en mooie vlechten mogen maken bij de pony.

Zonder eten geen droomdag en daarom als afsluiting nog naar sushi restaurant Mo-Jo. Sushi is haar lievelingseten en dus heeft ze heerlijk kunnen smullen van de sushi samen met haar papa,mama en 2 nichtjes. Tot slot nog een parel armbandje gekregen wat haar dag als prinses helemaal compleet maakte. Yara's dag als prinses op een wit paard, met een koets, cadeau's, fotoshoot en een prive paardrijles'. De dag vloog voorbij maar wat heeft Yara genoten van deze onvergetelijke dag!

Sponsoren bedankt!

Backpacking for charity, Kapsalon Melis Helvoirt, Stalhouderij 't Woud, Piet Plezier Oisterwijk, Dressuurstal Wenda Welten, C'est Sas Fotografie, Verkleedklerenonline.nl, Mojo sushi Tilburg, Albert Heijn XL Tilburg, Heidy Versteijnen

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup