Twee droomkinderen, twee droomdagen!

DE DROOM

Twee droomkinderen, twee droomdagen!

DREAMCHASERS

Lonneke & Ilse

DE DROOMDAG

Op 8 april 2017 was het tijd voor de droommiddag. 

Bij Coolcat werd er flink geshopt en gingen beide kinderen naar huis met een nieuwe outfit. Om deze outfit helemaal af te maken mochten ze bij Van Haren ook nog eens bijpassende schoenen uitzoeken. Super! 

Om bij te komen van al dat geshop hebben we bij Pathé Eindhoven een spannende film bekeken. 

Op een droommiddag ga je natuurlijk niet met een lege maag naar huis. En daarom heeft Vapiano Eindhoven ons getrakteerd op pizza en ijs. 

Toen werd het spannend. Want wanneer zou de grote droomdag nou toch zijn? 

Nou, op 27 mei. Er stond plotseling een banketbakker aan de deur. Bepakt met taarten, fondant, slagroom, snoep en chocolade. 

Samen met hun broertje, zusje en twee logerende vriendinnen hebben de twee droomkinderen de taarten versierd met alle ingrediënten. En natuurlijk tussendoor volop gesnoept van al dat lekkers op tafel. Dankjewel Bakker Peer! 

De, vol met ballonnen gestopte, taxi die de straat in reed stopte voor de deur en bracht de twee droomkinderen naar de Gammele Geit in Geldrop. Op een terrasje in de warme zon hebben we heerlijke broodjes mogen eten. Dankjewel Taxi van Tuil voor de gezellige taxirit! 

Parktheater Eindhoven heeft ons kaartjes gegeven voor de voorstelling Checkpoint Theater. Een super interessante voorstelling vol met wetenschappelijke proefjes. 

De meet & greet na afloop maakte de theaterbeleving helemaal af. Wat was het leuk om de presentatrice en het testpanel nog te mogen begroeten na afloop. 

Toen nog even terug naar Geldrop om heerlijk te mogen eten bij Grieks restaurant Irodion. 

Wat een heerlijke afsluiter. 

Dank aan alle lieve sponsoren voor de bijdrage aan deze dromen. We hebben twee stralende kinderen gezien, dankjulliewel! 

SPONSOREN BEDANKT!

Coolcat, Van Haren, Hugo van Kaathoven, Vapiano, Taxi van Tuil, Gammele Geit, Parktheater, Irodion, Stichting Vught Overbrught

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup