Thijmen wilde maar 1 ding: de droom van zijn overleden zusje nadoen maar dan iets meer voor jongens!

DE DROOM

Thijmen wilde maar 1 ding: de droom van zijn overleden zusje nadoen, maar dan iets meer voor jongens!

DREAMCHASERS

Loes en Jolanda

DE DROOMDAG

Op 10 juli 2017 hebben wij in Maastricht een mooie droom opgehaald. Het liefste wil Thijmen niet één, maar een aantal vrienden meenemen op deze speciale dag. Omdat hij naar het voortgezet onderwijs gaat na de grote vakantie en ze dan niet meer bij elkaar op school zitten, kan hij niet kiezen voor één vriendje. Slapen in een kasteel, trampoline springen en in een limo rijden, dat zijn de wensen. Beloven kunnen we niets, maar wel we doen wel ons best. Dat hebben we gedaan en het is gelukt!

23 augustus 2017 is zijn grote dag. De limousine arriveert om half 2 en Thijmen is blij verrast. Hij heeft zich enorm verheugd op deze dag en vindt het maar niets dat hij niet weet wat we gaan doen. Thijmen zwaait zijn moeder uit en stapt vol spanning in de witte limo, niet wetend dat zijn vrienden een paar deuren verder staan te wachten. 

Als we bij Aidan, Quinn, Finn en Rian aankomen horen zijn vrienden ook voor het eerst dat ze vandaag mee mogen met de droomdag van Thijmen en niet thuis zullen slapen die nacht. Alle ouders zitten in het complot en de wilde fantasieën van de jongens beginnen zodra we in de limo wegrijden. 

De jongens zijn nog nooit in Geleen bij Jump XL geweest. De trampolines zijn nagenoeg onbezet en de jongens halen allerlei trucjes uit. Voor de fotograaf een mooie uitdaging om deze activiteit vast te leggen. Na een drankje en iets lekkers mogen de vrienden met elkaar in een lasergame gevecht. De tijd vliegt en het snoepzakje nemen ze mee naar de volgende plek. 

Van al die inspanningen hebben ze dorst gekregen. Een mooi moment om te toosten met champagneglazen in de limo. Waar zullen we nu naar toe gaan? Vragen ze zich af. Overnachten in een hutje op de hei? Of toch in een echt kasteel? 

Bij kasteel Vaeshartelt worden we heel hartelijk ontvangen. De jongens gaan hun bedden opmaken en daarna gaan ze lekker chillen in de Koning Willem II zaal. 

Rond etenstijd brengt de limousine ons naar pizzeria Napoli in Maastricht. We trekken veel aandacht als we met de limo over de markt rijden. De (puber) jongens eten een grote pizza met een toetje op het terras. Uiteraard niet aan dezelfde tafel als de grote mensen!

Het laatste limousineritje brengt ons terug naar het kasteel waar de jongens koninklijk zullen overnachten. Na een korte nacht en een vorstelijk ontbijt krijgen de jongens nog een activiteit van evenementenbureau TreaT aangeboden. Ze mogen boogschieten, maar daarna is de droomdag en -nacht jammer genoeg voorbij. 

Wat hebben ze genoten!

SPONSOREN BEDANKT!

Limo-mij ,Acaleph Opleiding Training en Adviezen BV. Kasteel Vaeshartelt, Jump XL Geleen, Pizzeria Napoli Maastricht, Evenementenbureau TreaT

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup