Supermodel Linde

DE DROOM

 In een witte limousine zitten en een echte turnster worden

DREAMCHASERS

 Sanne en Anne

DE DROOMDAG

Het is negen uur s ’ochtends op een gewone donderdag als Sanne en Anne ineens de klas binnenlopen van Linde. Heel de klas keek verbaasd, maar Linde wist al wat er ging gebeuren: dit is haar droomdag! Vanaf dit moment is ze niet meer gestopt met stralen.

Wanneer de klas van Linde buiten muziek hoort gaan ze snel naar buiten. Daar staat een super gave, witte limousine klaar voor Linde en haar beste vriendin Fleur. Compleet met kinderchampagne en helemaal vol met ballonnen in haar lievelingskleur. Heel de klas was enthousiast en danste en sprong om de limo heen. Een beter begin van deze droomdag had Linde zich niet kunnen voorstellen.

Onderweg naar de eerste locatie hebben de meiden ongeveer de hele rit uit het dakraam gehangen als echte supersterren. Iedereen zwaaide enthousiast naar de twee waardoor ze zich Bekende Nederlanders voelden. Aangekomen op de eerste locatie moesten ze eerst even goed kijken. “Flikflak Den Bosch, dat is misschien wel iets met turnen” riep Linde meteen. Toen ze uitstapten kwamen ze in een supergrote turnhal met een trampoline met schuimblokken en echte turners die aan het trainen waren. Dit waren Tisha Volleman en Marit Reijnders. Nadat ze samen op de foto stonden, kwam Nico Zijp naar ze toe. Hij vroeg Linde wat haar grootste droom was qua turnen en ze antwoordde meteen dat ze heel graag de flikflak wilde leren samen met Fleur. Zo gezegd, zo gedaan. Nico is meteen aan de slag gegaan en als echte toptrainer heeft hij de meiden binnen ander halfuur een echte flikflak geleerd! Wat was dit cool, maar ook intensief. Dus tijd om uit te rusten bij een heerlijke uitgebreide picknick aan het water met een speeltuin. Aardbeien, muffins, broodjes, kinderchampagne, chocomel en nog veel meer lekkers. Maar er stond nog meer op de planning, dus gingen we door naar de volgende verrassing. 

Dat was een make-over in de salon van Rob Peetoom in ’s-Hertogenbosch. Linde zat helemaal op haar plek in de kappersstoel. “Ik voel me net een echte mevrouw” glunderde ze terwijl ze een tijdschrift zat te lezen en haar haren werden gedaan. Daarna werden de meiden ook nog opgemaakt. En wat zagen ze er mooi uit: Lindes haar met vlechten, een knot en een prachtige witte bloem en Fleur had een hele mooie zigzag vlecht. Nu zijn ze bijna klaar voor de fotoshoot die ze te wachten staat. Maar eerst nog een cadeau; haar eigen ontworpen witte trouwjurk met blauwe steentjes! De droomjurk is gemaakt door Bilal al Saad. Nu zien ze er als echte fotomodellen uit en worden ze gefotografeerd door Nathalie Bierstekers van Difa fotografie. De meiden poseerden als echte modellen op een schommel met mooie bloemen, ze leken net twee lieve elfjes.

Na de fotoshoot kreeg Linde bij het water nóg een cadeau: een zeemeerminnenstaart van Noordzeemeermin! Helemaal door het dolle heen trok Linde de staart meteen aan en deze ging voorlopig niet meer uit!

Onderweg naar de laatste activiteit waren de meiden moe, ze lagen bijna te slapen in de auto maar er stond nog één verrassing op ze te wachten. Ze kwamen aan in Nuenen bij d’n kleine Dommel. “Hee dat is toevallig, Mama, Pien, Jasmijn en Isis zitten hier ook te eten” zei Linde. Dit was natuurlijk helemaal niet toevallig, dit hoorde bij de laatste verrassing van de droomdag. De meiden mochten allemaal kiezen welke pannenkoek ze wilden en als verrassing mochten ze hem ook nog eens zelf maken! Nog even lekker spelen op het springkussen en toen kwam er alweer een eind aan deze dag. 

Het was een mooie dag en Linde heeft van elke seconde genoten, wat heeft ze gestraald!

SPONSOREN BEDANKT!

Noordzeemeermin, Bas Bastiaans, Difa Fotografie, Annes foto en design, Rob Peetoom, Willemijn van den Oord, Flikflak den Bosch en Nico Zijp voor de leuke training, d’n kleine Dommel, Bilal Al Saad en Pixum.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup