Stralen als Filmsterren voor Christel en Lisanne

DE DROOM

Stralen als sterren en samen met opa en oma genieten van een bijzondere dag met een indrukwekkende show.

DREAMCHASERS

Gerry en Hans, vanuit Kiwanis Club Eindhoven.

DE DROOMDAG

Op woensdag 14 februari, een zonovergoten dag, hebben we de droom gerealiseerd van Christel en Lisanne, samen met hun opa Leo en oma José. ’s Ochtends werden de zusjes opgehaald en hebben ze in Eindhoven een fantastisch ontbijtje gehad. Lekkere broodjes, sapjes en een zacht gekookt eitje. Dit gaf de kinderen de nodige energie voor de spannende dag. Om op krachten te komen kregen opa en oma een prachtig kopje vers gebrouwde koffie. Na deze intieme aftrap bracht het programma ons naar Helmond, waar het gezichtje een ware wellness beurt onderging: Blush op de wangen, schaduw boven de ogen en de haarlokken gestileerd als een prinses. Dit was niet voor niets: het was de opmaat voor het passen van bruidsjurken in Deurne. Wat een prachtig gezicht was dat! Een lust voor het oog! We zagen menige jaloerse blikken van wat oudere meiden die, met een paar maatjes groter, hun jurk moesten passen om in het beroemde bootje te kunnen stappen.
Na deze enerverende morgen was het tijd voor een rustmomentje. Dat vonden we in Zaltbommel in een prachtig hotel. Lekker Bossche bollen eten – de tailles van de meiden kunnen het hebben – en broodjes voor opa en oma. Rond 15.00 schoof er een oogverblindende limousine voor de ingang van het hotel waar geen einde aan leek te komen. Met zijn allen erin. Er was zelfs nog plaats voor de dream chasers. Onderweg genieten van een glaasje (kinder)champagne. Voor alles was gezorgd. Met de behendige stuurmanskunsten van Andrej zijn we naar Scheveningen gereden. U raadt het al: uitwaaien aan het strand en natuurlijk lekker eten in het Kurhaus.
Om 19.45 werd de rode loper uitgerold bij het Circustheater. Hier werden de meiden opgewacht voor een waar sterrenonthaal. Onder begeleiding werden ze naar de voorste plaatsen van het theater gebracht om te genieten van de Lion King. In de pauze werden ze in de circusbar nog getrakteerd op hapjes en drankjes. Snoepjes mochten natuurlijk ook niet ontbreken.
Na de geweldige voorstelling stond de limousine het gezelschap weer op te wachten voor de terugreis naar het hotel. Hier was de huwelijkssuite inmiddels ingericht voor het verblijf van onze sterren. Veel geslapen zal er waarschijnlijk niet zijn. De volgende ochtend bij het ontbijt konden de zusjes nog even nagenieten met opa en oma van deze droom. Een droom die voor een dag werkelijkheid was geworden.

SPONSOREN BEDANKT

Ontbijtzaak Meneer de Boer Eindhoven, Top-Kappers Helmond, Bruidsmodespeciaalzaak Koonings The Wedding Palace Deurnevan der Valk hotel Zaltbommel, In2Heaven limousine service Schijndel, Restaurant Waves, Kurhaus Scheveningen, AFAS Circustheater Scheveningen, Kiwanis Club Eindhoven.

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup