Stoer en chic met Lotte

DE DROOM

Een heleboel dingen onder andere; een vlogger ontmoeten, een mooie outfit uitzoeken, knuffelen met hondjes en deze aan oude mensen geven, eten bij haar favoriete wokrestaurant etc…

DREAMCHSERS

Evi van Liempd en Chantal Volmer

DE DROOMDAG

Nou, dat was een dagje! Helaas konden niet alle droomwensen die hierboven beschreven staan gerealiseerd worden, maar uiteindelijk is het een hele bijzondere dag geworden, met veel leuke activiteiten. Het was een beetje een combinatie van chic en stoer zullen we maar zeggen 😊
Als Lotte opgehaald wordt op school is ze serieus aan het werk in een klein groepje. Natuurlijk weet zij niet dat vandaag haar droomdag is!! Als we binnenkomen moet het even kort tot haar doordringen, maar al snel is dit het geval en sprint ze het lokaal uit om haar vriendinnetje Emma te halen, die meegaat op droomdag. Wat een enthousiasme!
Lotte wordt samen met haar vriendinnetje opgehaald met de dierenambulance. Er staat een ritje met de dierenambulance gepland, waarbij de dames een kat naar de dierenarts gaan brengen. Maar dan gebeurt nog iets héél onverwachts… De dierenarts vraagt of ze nog wat tijd over hebben, want hij gaat een keizersnede uitvoeren bij een hond. Of ze het resultaat zouden willen zien... Ja natuurlijk! Dat is heel bijzonder en Lotte en Emma wonen de operatie vanaf een afstandje bij (het moet natuurlijk niet teveel schrikken zijn). Het resultaat is geweldig; vier hele kleine puppies van een Franse bulldog. Wat zijn ze mini!! Erna staat een bezoek aan het dierenasiel gepland, waar ze met de dierenambulance heen gaan. Daar wordt een rondleiding verzorgd en mogen de katten geaaid worden. Best wel mooie hokjes hebben ze daar, met veel leuke speelmogelijkheden voor de katten. Wat fijn!
Dan is het alweer tijd om richting Rosmalen te gaan. Daar staat een picknick gepland, met allemaal lekkers! De volgende verrassing is een honkbal clinic van een oud softbalspeelster die in het Nederlands team heeft gespeeld. Lotte heeft zelf op honkbal gezeten en aan de hand van spel en veel oefenen worden nog wat benodigde vaardigheden getraind. Dat is nog best lastig! Maar een beetje sportief bewegen is altijd goed en ze krijgen goede tips van de ervaren softbal speelster. De tijd vliegt voorbij, want rond 15.00 moeten we weer naar de Shoeby. Daar worden de dames ontvangen met lekkere kinderchampagne en iets te snoepen. Ze hebben heel veel kleding en een goede keuze maken is nog even zoeken… Maar zij worden fantastisch geholpen door de personal shopper. Dat helpt een heleboel en zo wordt een leuke outfit gevonden. Maar wat is er leuk aan kleding als je haren en je make-up nog niet compleet zijn? Daarom brengen bij een bezoekje aan Hoepelman kappers, waar de dames prachtige haren en visagie krijgen. Het liefste willen zij natuurlijk hetzelfde, dus hier wordt dan ook voor gezorgd. Het resultaat is erg mooi. Echte ladies!
Er komt nog een volgende verrassing aan. Op naar de ijzeren man, want daar worden foto’s gemaakt. Maar wat doet die oranje cabrio daar nu? Zou deze voor hen zijn? De dames worden vervoerd in een blitse cabrio. Het is wel wat fris, dus alleen het laatste stukje kan met het dak open worden gereden. Dan vervolgt de reis met deze bijzondere auto naar het diner. Lotte wilde erg graag bij het wokrestaurant in Mierlo eten, want daar hebben ze overheerlijke gerechten, die vers kunnen worden bereid. Ook een chocolade fontein, hmmm!! Om de dag goed af te sluiten krijgen de dames nog een goodie bag mee naar huis. Daarin zitten o.a. kaartjes voor Toverland, een bioscoopbon, doucheschuim, wat lekkers en last but not least: een videoboodschap van Dylan Haegens, aangezien het niet gelukt was om een meet&greet te regelen met een bekende vlogger. Hopelijk is het zo toch nog een beetje opgelost.
Al met al, een bijzondere droomdag voor Lotte, met vele verrassingen. Dat is best wel vermoeiend. Maar dat is niet te merken bij Lotte; zij zit vol energie en heeft nog geen last van de vermoeidheid 😉

SPONSOREN BEDANKT!

Hartelijk dank aan de volgende sponsoren: Dier en Dokter Helmond, de dierenambulance Helmond, Fabienne van Uden (oud-softbal speelster), Shoeby Vught, Hoepelman kappers Vught, Melanie en Gerald met de prachtige cabrio, Wereldrestaurant Mierlo, Pixum en de twee enthousiaste fotografen Veerle & Cynthia; zij hebben alles goed vastgelegd.

PERSBERICHT

IN Geldrop Mierlo

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup