Stichting hulphond laat Miri stralen en ze bezoekt een prachtig kasteel

DE DROOM

Haar droom was een roze Barbie, die kreeg ze, maar er was zoveel meer.

DREAMCHASERS

Loes & Mieke

DE DROOMDAG

Omdat ze het zo spannend vond, mocht mama deze 17e februari 2017 mee. We begonnen bij stichting Hulphond Nederland met een frozen drankje en lekkere cake. We kregen uitleg over wat deze mooie stichting kan doen voor mensen en maakten kennis met Trixie, een jonge hond in vooropleiding. Na een interessante rondleiding mocht Miri oefeningen doen met golden retriever Nura en later deed labrador Pieter ook nog gezellig mee. Onvoorstelbaar welke Engelse commando's ze kennen en hoe goed deze viervoeters opgeleid zijn om mensen bij te staan in het dagelijkse leven!

In de middag hebben we genoten van een heerlijke huisgemaakte afternoon tea. Bij binnenkomst in dit landelijk atelier "Onder de kersenboom"  in Mill vertelde Anita uitgebreid over de Engelse tradities en kreeg Miri een mooie armband in een traditioneel zilveren kistje. Onder het genot van Frozen muziek kregen we onder meer sandwiches, hartige taart, scones met room en drie soorten jam, diverse zoete lekkernijen. Voor Miri stonden speciale boterhammen met pasta en hagelslag klaar. Miri mocht helpen met cupcakes versieren in de keuken. Bij vertrek kreeg ze nog twee prachtige paarse kussens mee naar huis.

Eerder genoemde feestelijke activiteiten zijn vastgelegd door fotografe Kristel. Gehuld in een blauwe Elsa jurk voelde Miri zich een prinses in kasteel Tongenaar waar de professionele fotoshoot heeft plaatsgevonden. Samen met Flip de knuffelhond en Teddy de beer keek Miri vermoeid maar lachend in de camera aan het eind van deze indrukwekkende dag.

Ontzettend blij en dankbaar lachte Miri naar haar mama in de auto toen ze vertelde dat we op de terugweg haar nieuwe pup gingen ontmoeten. Ze kon haar ogen niet geloven dat ze een eigen hondje krijgt. En wat een schatje was dat! Samen zullen ze in de toekomst veel plezier beleven en hopelijk kan Miri haar angsten makkelijker doorstaan.

Tijdens de soms lange autoritten kreeg Miri telkens nieuwe cadeautjes in een frozen verpakking. Het laatste kado van Barbie kreeg ze thuis toen ze met het hele gezin aan tafel frietjes zat te eten ter afsluiting van deze geweldige dag. 

Om haar zo te zien stralen was voor ons ook een droom die uitkwam!

 

SPONSOREN BEDANKT

Stichting Hulphond Nederland Herpen, Atelier "Onder de Kersenboom" Mill, Mooi Fotografie Mill, Cafetaria 't Zwaantje Vierlingsbeek, Plus Verbeeten Vierlingsbeek, Ramakers Accountancy Posterholt

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup