Sterre straalt als mannequin op de catwalk

Het zusje van Sterre is in januari 2015 plotseling overleden. Sterre is hiervoor in behandeling en verdient het enorm om een dag in het zonnetje gezet te worden. Dream4Kids ging voor haar aan de slag! Sterre had de limo nog niet door de wijk zien schuiven. Voor haar was het dus een enorme verrassing dat er ineens zo’n slee voor haar deur stopte. Ze had het snel door en riep:”Dream4Kids!”.

Droom

Vloggen, make-over & modeshow

Dreamchasers

Evelyne & Melina

De droomdag

Woensdag 17 juni was het zo ver, de droomdag van Sterre. De droom van Sterre draaide om fashion, vloggen en beauty en de dreamchasers Evelyne en Melina hebben kunnen regelen dat vlogster Sarah Bon de dames de gehele dag door zou begeleiden en vergezellen. Samen met haar vriendinnetje Annabel werd ze om half 11 van school opgehaald door een witte limousine met roze letters waarop stond: Sterre’s Limousine aan beide kanten van de limo. Ontroerd en ontzettend enthousiast inspecteerde Sterre de limousine en zelfs haar hele klas was onder de indruk. Na afscheid te hebben genomen van familie en vrienden doken we met zijn allen in de limousine, op weg naar de eerste activiteit. Onderweg er naar toe kreeg Sterre als eerste verrassing een eigen vlogcamera waarmee ze zelf de dag, en met hulp van Sarah, kon filmen. Onder het genot van een heleboel Oreokoekjes in de gekste smaken (aardbei, pindakaas en chocola) reden we naar de eerste stop.

En dat was Shoeby fashion Westervoort. Hier werden de dames als echte celebrities ontvangen met een glaasje (kinder)bubbels en mochten ze beide een outfit uitzoeken die later op de dag goed van pas zou komen. Beide meiden werden geadviseerd door de verkoopsters en Sarah maar men kon echt merken dat ze er verstand van hebben want binnen no time hadden ze een super gave outfit gescoord. Nadat we afscheid hadden genomen van de enthousiaste eigenaresse zijn we met de limousine door naar de binnenstad van Arnhem gereden om te gaan lunchen. Onderweg naar ‘Swoopy’ hadden de dames veel bekijks en hebben ze het winkelende publiek vrolijk toegezwaaid. Na een korte stop en afscheid van de chauffeur was het tijd voor een frikandel met warme curry!

Met een volle buik hebben we de dames naar de Douglas gebracht waar ze met een warm welkom ontvangen werden om vervolgens opgemaakt te worden. Van blush tot aan mascara, er is aan alles gedacht. Het werden echt twee fashionistas. Vervolgens zijn we met de twee modellen naar kapperszaak Elsenaar for hair gegaan om een laatste stop te houden voordat de eindactiviteit zou komen. Hier was er nog een speciale verrassing voor Sterre want ze kreeg een dip dye look aangemeten omdat dit haar wens was. Ondertussen werden de haren van Annabel prachtig ingevlochten en was het resultaat van beide meiden fantastisch. Het was tijd voor de laatste activiteit.

 

In het geheim is er in de binnentuin van Dudok Arnhem catwalk gebouwd waar omheen vrienden en familie van Sterre en Annabel op hen zaten te wachten. Het was tijd om te stralen. Tijdens de modeshow liepen de dames samen te paraderen om hun looks te showen aan alle aanwezige. Luid werd er geapplaudisseerd en het was super om alle stralende hoofden te zien. Na de modeshow was het tijd om afscheid te nemen van Sarah en om met een selecte groep de dag fijn af te sluiten.

Bij Sterre thuis werd er een barbecue verzorgd door Culinice uit Breda en is er onder het genot van heerlijke hapjes de dag doorgenomen. Het diner eindigde met een grote, mooie, marsepeinen taart van Natty’s funky cakes. Wat was het een topdag.

Via deze weg willen wij iedereen hartelijk bedanken die deze droomdag op welke manier dan ook heeft mogelijk gemaakt. BEDANKT!

Sponsoren bedankt!

De Kaazaak, Limo-Mij, Dre Lommers, Dudok Arnhem, Shoeby Westervoort, Douglas Arnhem, Kapsalon Elsenaar for Hair Arnhem, Natasja Barosso taarten, Stichting Sonbross, CuliNice Catering, Remco als fotograaf, Sarah Bon vlog, Ilonka van Meenen

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup