Sharon in de spotlights

DE DROOM

Ze houdt van zingen en van dansen en haar grootste droom is om ooit zelf in een meidengroep te komen. Ook is ze groots fan van de boyband B-Brave maar helaas konden wij geen ontmoeting met hun regelen. Dat mag de pret niet drukken dus hebben we de dag in het teken gezet van een echte popster! Daar hoort natuurlijk verwennerij bij en even in de spotlights staan!

In de ochtend hebben wij haar samen met een vriendinnetje, opa en oma verrast op school door haar uit de klas te halen. Vandaag is het JOUW droomdag Sharon!! 

DREAMCHASERS

Iris & Vivian

DE DROOMDAG

We zijn in een mooie roze versierde auto, want dat is haar lievelingskleur, vol met al haar lievelingseten en drinken op weg gegaan naar de visagiste. Daar zijn de haren van de meiden in de krul zijn gezet en zijn ze mooi gemaakt voor deze speciale dag. Daarna mochten ze allebei een complete outfit shoppen bij de Primark, waarvoor dank!! Dit nam allemaal wel wat tijd en energie in beslag dus tijd om wat te gaan lunchen bij een van haar favoriete restaurants: Happy Italy! Daar bestel je niet zomaar even een pizza maar een megagrote pizza en natuurlijk een ijsthee. We hebben gezellig samen gekletst over de ochtend en over wat er in de middag nog komen gaat! En tot onze grote verassing doken de meiden ook nog even samen de ballenbak in. De meiden waren erg enthousiast en hadden samen de grootste lol dus het was toen al een leuke en gezellige dag.

Na de lunch op naar het volgende adres, waar we hopelijk een echte wens voor haar in vervulling laten gaan. Ze mag in een echte studio, met een echte sing- en songwriter een liedje schrijven en inzingen! Thanks Guido van UpTone productions! Toch een beetje spannend dus Sharon en haar vriendinnetje doen het gewoon samen op haar lievelingsliedje van B-Brave! 

 

Tussendoor hebben ze in de studio even de tijd nodig om de tekst en het liedje kloppend te maken dus dan kunnen wij naar een mooie locatie in Eindhoven voor de fotoshoot. De meiden genoten hier erg van en het waren net echte popsterren! Ze wisten precies hoe ze moesten poseren en hadden zelf allerlei creatieve ideeën, dit was heel fijn voor de fotograaf die veel foto’s heeft kunnen schieten voor in hun eigen portfolio. 

Terug naar de studio en tijd om samen het liedje in te zingen. Het liedje wordt daar meteen bewerkt en in elkaar gezet. Wat hebben de meiden gelachen en genoten! Nog even dansen op hun eigen liedje, en wat de meiden ook een aantal keer hebben gedaan over dag is de DAB, dus die kon niet achter blijven!

Na deze dag nog samen met twee andere vriendinnetjes genieten bij de WiroWok. Na kletsen over de dag en genieten van al het lekkere, veel verschillende soorten eten.

SPONSOREN BEDANKT!

Impression Hairdesign,Primark Eindhoven, Happy Italy, Uptone Productions, WiroWok Eindhoven

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup