Sanne en haar ontmoeting met "de nachtwacht" acteur Giovanni Kemper

DE DROOM

De droom van Sanne is om actrice te worden. Haar grote voorbeeld en idool is Giovanni Kemper van de Belgische televisieserie “De Nachtwacht”. Naast acteren houdt ze enorm van muziek en zingen. 

We konden niet wachten om een fantastische dag voor haar te realiseren. 

DREAMCHASERS

Filine en Sofie

DE DROOMDAG

Vrijdag 10 maart jl. was de droomdag van Sanne. Ze werd door een grote witte limousine van school opgehaald, waarbij alle klasgenoten haar (stiekem een beetje jaloers) uitzwaaiden. Haar goede vriend Luuk was er ook bij en hij kon samen met Sanne genieten van deze speciale dag. Ze kreeg een blauwe boa om en de limousine was versierd met blauwe spulletjes van de Blokker, wat haar favoriete kleur is. Onderweg nog een glaasje kinderchampagne en een feestcakeje; de dag kon niet beter beginnen. 

In de limousine gingen we op weg naar de eerste activiteit. Om een tipje van de sluier te geven kreeg Sanne elke keer een cadeautje, dat te maken had met de volgende activiteit. Zingen is haar passie. Een zangworkshop bij “Zangkids All Stars in Berlicum” was een topper om de dag mee te starten. Met het enthousiasme en de professionele tips van zangcoach Evelien, durfde Sanne al snel haar zangkunsten te laten horen en het klonk hartstikke goed! Ook Luuk werd aan het werk gezet en hij mocht de maat aangeven. Na wat korte stemoefeningen mocht Sanne een nummer kiezen wat ze zouden gaan oefenen en opnemen. Sanne was een ware zangeres geworden. Het eindresultaat werd op een cd gezet. 

Vervolgens reden we naar “Saranne” in Oisterwijk om te lunchen met de lekkerste taartjes en broodjes. Na de heerlijke lunch mocht Sanne een zakje vullen met verschillende heerlijke paaseitjes uitzoeken. Met onze buiken vol reden we naar de volgende activiteit; een Meet and Greet met acteur Giovanni Kemper in Studio 100. Op naar België dus! Sanne kon niet stoppen met glunderen, maar werd ook wat zenuwachtig; Wat nou als ze door de zenuwen niets meer wist om te zeggen? We hebben samen een lijstje met vragen bedacht die ze hem kon stellen. 

Aangekomen bij Studio 100 wachtte Giovanni ons buiten op en was zo enthousiast. Hij heeft ons een rondleiding gegeven door het hele gebouw en liet ons zien waar alle bekende televisieprogramma’s bedacht, gemaakt en gefilmd werden. Hij gaf uitgebreid antwoord op alle vragen van Sanne en gaf een aantal do’s en don’ts van het vak. Uiteindelijk heeft hij nog een t-shirt van haar gesigneerd en heeft hij haar een dikke knuffel gegeven. Omdat we net te laat waren met het maken van een foto hiervan, moest de knuffel natuurlijk opnieuw; dat vond Sanne héél vervelend, maar niet heus. ;-) 

Na deze te gekke ontmoeting reden we naar Veldhoven om lekker Italiaans te eten bij Sapore di Roma. Onderweg stopte Sanne niet met stralen omdat de ontmoeting met Giovanni zo leuk was geweest. Aangekomen bij het restaurant, waren daar ook haar zus, stiefmoeder en stiefzusje om de dag mee af te sluiten. Sanne werd nog even de keuken in geroepen om als een echte kokkin te helpen met pizza’s maken en ze smaakten heerlijk. Tijdens het eten vertelde Sanne enthousiast wat ze allemaal had meegemaakt die dag. Als laatste verrassing heeft ze nog een tegoed van 10 gitaarlessen gekregen. Hiermee kan ze leren om op de gitaar van haar vader te spelen; iets wat ze al heel lang wil. Na het diner ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Het was een zeer geslaagde dag. 

SPONSOREN BEDANKT!

Limomij, Blokker, Evelien Bloemendaal van Zangkids All Stars Berlicum, Saranne, Sapore di Roma, Giovanni Kemper, Art4u-Kunsteducatie, Stichting Leergeld Veldhoven en De Kempen. 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup