Romy mag naar de VoiceKids

De ouders van Davy en Romy waren verwikkeld in zo’n zware vechtscheiding, dat hun kinderen voor een jaar uit huis zijn geplaatst. Wij mochten voor deze droomkinderen aan de slag om een fantastische dag te organiseren...

De droom

Shoppen, the Voice Kids

Dreamchasers

Bianca & Joop

De droomdag

Op vrijdag 1 april werd Romy ’s morgens vroeg op school verrast. 

Even was ze bang dat het een 1 april grap was, maar al snel bleek dat het echt haar droomdag zou gaan worden! Uitgezwaaid door al haar klasgenoten stapte ze in een mooie limousine. De achterblijvers werden ook niet vergeten en kregen een heerlijke cup cake.

In Hilversum werd ze bij Coolcat als een VIP gast behandeld en mocht ze zich helemaal in het nieuw steken. Na de lunch werd ze verwacht bij Sparkelized. Daar werd ze helemaal in de watten gelegd. Haren, make-up en nagels… niets werd vergeten. Ze straalde als een echte diva! En ja, als je zo mooi bent moet dat natuurlijk vastgelegd worden op de foto. Dus een geweldige fotoshoot mocht niet ontbreken. Na het diner bij McDonalds, waar ze ook nog verwend werd met een paar mooie leesboeken, was de dag nog steeds niet voorbij. In tegendeel… ze mocht samen met haar broer en ouders naar de opnames van de finale van the Voice Kids. 

Ze is groot fan van dit programma en ze genoot dan ook met volle teugen! Haar dag kon niet meer stuk en zal hier nog heel lang van nagenieten.

Sponsoren bedankt!

Limomij, Made by Anke, Coolcat Hilversum, Sparkelized, Yvonne vd Bergh fotografie, uitgeverij Zwijsen, the Voice Kids.

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup