Robbin vliegt hoog in de lucht en Lisa is prinses

Robbin en Lisa hebben een heftige vechtscheiding meegemaakt. We mochten voor hen samen een onvergetelijke droomdag organiseren.

De droom

Robbin wilde graag zelf vliegen in een vliegtuig en naar een concert van Nick & Simon. Lisa wilde graag een prinsessendag.

Dreamchasers

Louise & Marlot

De droomdag

Zaterdag 4 juni was dan het moment, de droomdag van Robbin en Lisa! We begonnen de dag door met de limousine de kinderen op te halen bij hen thuis. Vervolgens bracht de limo Robbin en Lisa en hun vader naar Huttenheugte Centerparcs, waar we de dag begonnen met zwemmen en vooral veel van de glijbanen gaan! Er kwam ook veel snoep en chocola aan te pas. Na het zwemmen gingen we patat eten.

Vervolgens reden we richting het zweefvliegen voor Robbin en daarna naar Groningen voor Lisa waar zij omgetoverd werd tot een prinses. In de auto kregen zij allebei een tas met allemaal cadeautjes zoals een tekenblok, pennen, stiften, krijt en noem maar op! Meteen gingen ze blij aan de slag en waren ze onder het genot van genoeg lekkers aan het tekenen. Wij, Marlot en Louise, waren de gelukkigen die de tekeningen kregen! Robbin werd met zijn vader afgezet bij het zweefvliegen en wij reden door met Lisa richting Groningen. Ze had in het zwembad al een prinsessenjurk aangekregen. In Groningen wachtte een hofman haar op en ging met haar een ijsje halen terwijl we op de koets aan het wachten waren. Die kwam al snel en toen ging Lisa als een echte prinses en begeleid door haar hofman rondrijden in de koets. Ze kreeg zelfs nog een bloem van de bloemist op de markt waar ze helemaal blij mee was. De koets bracht Lisa naar de kapper waar ze een onwijs mooie bos krullen kreeg met glitters! Ondertussen werd Robbin opgehaald van het zweefvliegen (helaas durfde hij op het laatste moment niet meer, maar hij heeft nu een tegoedbon voor het vliegen) en kwamen ook Robbin en zijn vader weer richting Groningen.

We sloten de dag af bij de pizzeria waar Robbin en Lisa hun eigen pizza mochten maken in de keuken! Helaas was de leuke dag na het eten alweer klaar en werden ze weer teruggebracht naar huis. Om de leuke dag goed af te sluiten verrasten we hen nog met concertkaartjes voor Nick & Simon en kleding/pyjama van de minions! 

Sponsoren bedankt

Centerparcs de Huttenheugte, Limo Service Nederland, Biogroen Recreatie, Knipcafe Carino, Napoli B.V., Noord Nederlandse Zweefvliegclub, Jeannette van Breukelen, Ruben Boogaard en So Low Groningen

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup