Nieuwsbrief Dream4Kids van september 2016

 

 

Dream4kids Clubdag 2016 was een groot feest!

 

 

 

Afgelopen 3 september vond alweer de 9e editie van de Dream4Kids Clubdag plaats.
Ook dit jaar zijn alle droomkinderen en hun ouders/ verzorgers, (pleeg)broertjes en -zusjes uitgenodigd om deel te nemen aan de Clubdag.

Vroeg op de dag stroomde Vliegbasis Volkel dan ook vol met een grote groep enthousiaste mensen.
Bij aankomst waren de maar liefst 35 Ferrari ’s die door Forza Service waren geregeld meteen al zichtbaar. Stralend in de zon kon niemand daar omheen.

De dag startte met een opening door de Commandant van de vliegbasis, begeleid door twee ambassadeurs van Dream4Kids (Kim Pieters en Hiske Bongaarts).
Het was een hele verrassing toen Kim en Hiske een cheque ter waarde van 10.331,43 euro mochten ontvangen. Dit mooie bedrag bestaat uit donaties van de Ferrari-rijders en daarnaast hebben tien mensen van de vliegbasis vijf dagen lang door het hele land gefietst om geld in te zamelen voor Dream4kids. Geweldig, dankbaar!

 

 

Vele mannenharten (en ook een paar vrouwenharten) gingen harder kloppen toen de 35 Ferrari’s hun motoren startten. Na een heuse inrijronde was het de beurt aan de kinderen om mee te racen. En of er geracet werd! De snelste coureurs gingen zelfs harder dan 300 kilometer per uur.
De Ferrari‘s gingen hard, maar de snelste voertuigen die voorbij kwamen waren toch echt de vijf F16’s die in formatie overvlogen. Iedereen heeft ze gehoord, ze waren niet te missen, geweldig!

De demonstratie van de hondenbewaking van de Koninklijke Luchtmacht heeft ook veel indruk gemaakt. De militairen lieten zien hoe goed de bewakingshonden naar hen luisteren.
Zo was te zien dat deze honden er lief uitzien, maar in noodsituaties behoorlijk gevaarlijk kunnen zijn.

 

 

 

Een cartoontekenaar maakte de mooiste portrettekeningen van kinderen.
Er liep een clown rond die contact maakte met de kinderen en een visagiste maakte onze droomkinderen nog mooier. Zo werden nagels versierd, gezichten geschminkt en stoere glittertattoos (die schitterden in de zon) opgeplakt.

Ook konden de kinderen zelf aan de slag om droompoppetjes te maken en een bijdrage leveren aan vier schilderijen die de stichting samen met alle aanwezige kinderen gemaakt heeft.
En ja, van al deze activiteiten en indrukken krijg je trek. Daarom stond er de hele middag twee kramen met verschillende snacks en broodjes klaar om de magen te vullen.

De dag werd afgesloten met een spetterend optreden van Mylene en Rosanne, deze meiden zijn bekend geworden door hun deelname aan het Junior Songfestival. Wow! Wat een energie hebben zij. Tijdens de “meet & greet” mochten de kinderen ook nog één voor één op de foto met de tweeling en kregen ze een handtekening mee naar huis.

Terwijl de droomgezinnen tevreden in de auto naar huis zaten, werd er tijdens de veiling onder de Ferrari-rijders meer dan 2000 euro opgehaald voor nieuwe dromen!

 

 

Zodra de gemaakte filmbeelden zijn gemonteerd en de foto’s zijn uitgezocht zullen wij deze met trots aan jullie laten zien! Door het zichtbare plezier en de blije gezichten hebben wij als gezamenlijke Ohana (familie) intens genoten van deze dag! Wij verheugen ons nu al weer op de Clubdag van volgend jaar!

 

 

Dream4Kids bedankt Vliegbasis Volkel en Forza Service voor de organisatie en de fijne samenwerking. Ook alle Ferrari rijders, super dat wij jullie auto's mochten ‘lenen’.
 
Deze dag zou niet zo’n succes geweest zijn zonder de inzet van de vrijwilligers. We zijn heel dankbaar dat iedereen zich zo actief heeft ingezet om van deze dag een succes te maken.
 
Ook willen wij een aantal organisaties noemen in deze nieuwsbrief die geld, diensten en/of materiaal hebben gedoneerd: Vliegbasis Volkel, Forza Service, Ascari, de Ferrari rijders, De Hofsteestichting, Stichting Zonnige Jeugd, Stichting Elise Mathilde Fonds, L&G support, A.S.M Ambulance Medical Service vzw., de dames van de beautysalon, Ringfoto de Vakman, Regiobloemist, De Wereld Draait Door en Limomij.

 

 


Allemaal hartelijk bedankt, samen hebben we deze dag mogelijk kunnen maken!

 

 

 

Dream4Kids | Ik ben Josje

 

 

 

Facebook

Twitter

Website

Email

YouTube

 

Copyright © 2016 Dream4Kids, Alle rechten voorbehouden.
Dream4Kids houdt je graag op de hoogte van het droomnieuws van deze maand

Ons adres:

Dream4Kids

Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1

Rosmalen, Nb 5243 SR

Netherlands


Add us to your address bookWijzigen hoe je deze e-mails ontvangt?
Wijzig je persoonlijke instellingen of schrijf je uit voor deze e-mail

Email Marketing Powered by MailChimp