Nieuwsbrief Dream4Kids van oktober 2016

 

 
Droomnieuws - oktober 2016

 

 
 

De nieuwe start van Nashanteley

 

Nashanteley is een meisje van bijna zeven jaar oud. Zij heeft in haar jonge leventje al ontzettend veel meegemaakt en kreeg de droom van haar leven. En wat een stoere dromen had ze. Nashanteley is met een trike van school gehaald en heeft de meest enge beesten vast mogen houden. Als klap op de vuurpijl heeft ze over haar eigen woonplaats mogen vliegen.
Lees hier het hele droomverslag.

 

 

"Dream4Kids, een nieuwe start voor kinderen met een trauma"

 

 

 

 

 Cycle4Dreams

 

Op 17 september vond de sponsor fietstocht op de Mont Ventoux plaats. Een idee van twee mannen resulteert in een weekend met een energie die iedereen raakt. Prachtige verhalen en ontroerende motivaties leveren het bizar hoge bedrag van € 21.000,- op. De deelnemers aan deze tocht werden gesponsord door familie en vrienden. Wat een topprestatie hebben deze mannen bereikt! 

 

En speciale dank aan Nick, één van onze droomkinderen, met zijn leeftijd van 14 jaar fietste hij mee in deze tocht, wat een kanjer! Hieronder lees je zijn verhaal:

 

 

 

“Dream4Kids is lief!”

 

 

Het verhaal van Nick

 

Ik ben Nick, 14 jaar oud. Ik heb een droomdag gehad van Dream4Kids toen ik 11 jaar was. Mijn passie is wielrennen en ik werd verrast met een echte wielrenfiets. Ook zijn we op mijn droomdag gaan skydiven en heb ik een clinic gehad van Michael Boogerd.

 

Voor de droomdag van Dream4Kids was ik snel boos en maakte ik veel ruzie. Sindsdien is dat veel beter geworden. Ik heb er bovendien met het fietsen een mooie hobby / sport aan overgehouden, waaraan ik heel veel plezier beleef. Het geeft me structuur en stiekem hoop ik ooit nog eens als prof succesvol te kunnen worden. De extra’s zoals de clubdag, rijden in een Porsche, Ferrari en F16 zijn voor mij prachtige ervaringen. 

 

En toen mocht ik 17 september jl. mee naar de fietstocht op de Mont Ventoux…. De avond voor de fietstocht heb ik samen met de deelnemers pasta gestapeld, oftewel heel veel koolhydraten gegeten, om met genoeg energie aan de tocht te beginnen.
 

Eindelijk had ik het gevoel iets terug te mogen doen voor de mensen die mij deze fantastische stap in de toekomst hebben gegeven. Op de fiets die ik gekregen heb op mijn droomdag heb ik binnen twee uur en tien minuten non-stop fietsen mijn doel behaald, zoals elke deelnemer die meereed. Iedereen haalde ik in, het was een spannende tocht, maar vooral één om nooit meer te vergeten. 

 

 

 

Wist je dat...

 

  • We heel blij zijn dat Loes weer terug is van haar verre reis en ons D4K team weer compleet is. Loes houdt zich 4 dagen per week bezig met projecten en evenementen.
  • Basisschool Het Kwekkeveld uit Schijndel een sponsorloop heeft gehouden en wij daar een mooi bedrag van hebben ontvangen.
  • Dream4Kids aanwezig was bij het jaarcongres van de serviceclub Kiwanis en wij hopen hier een vruchtbare samenwerking aan over te houden.
  • Jaarlijks de Jeugd Aktief week plaatsvindt , deze spel- en doeweek is speciaal voor alle basisschool leerlingen uit Vught. Omdat iedere “jeugdaktieveling” zich belangeloos inzet voor de week, ontstond enkele jaren geleden door en bij de dames van de infostand het idee om een fooienpot neer te zetten. Alle opgespaarde fooien zijn gedoneerd aan Dream4Kids. Jeugd Aktief heeft de opbrengst verdubbeld, waardoor er een prachtig bedrag is opgehaald!
  • Er weer loten gekocht kunnen worden van de Grote Clubactie. Ook Dream4Kids doet mee. Helpt u ons? Koop een lot voor maar 3 euro. U maakt kans op mooie prijzen en wij kunnen nieuw promotiemateriaal kopen! Koop hier uw lot.
  • Help Henk naar de top! Wie kent ze niet, Ludiek Wandelen in 's Hertogenbosch? Vanwege het 15-jarige bestaan, gaat Henk het snot voor zijn ogen stoempen door virtueel de Mont Ventoux te beklimmen in Eetbar Dit. De opbrengst gaat naar Dream4Kids! Juicht u hem mee naar de top? Kom dan op 30 oktober naar de sportieve en ludieke middag in Eetbar Dit in 's Hertogenbosch!

 

 

 

Dream4Kids | Ik ben Josje

 

 

 

Facebook

Twitter

Website

Email

YouTube


This email was sent to jeroen@dream4kids.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Dream4Kids · Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1 · Rosmalen, Nb 5243 SR · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp