Nieuwsbrief Dream4Kids van november 2016

 
Droomnieuws - november 2016

 

 
 

Nieuwe start van Ella

 

Ella komt uit een pijnlijke vechtscheiding waardoor ze vastloopt op bepaalde vlakken in haar jonge leventje. Ella kreeg een fantastische droomdag, een dag vol verassingen van 2 geweldige dreamchasers, Nikki Smulders en Kitty Dousi.

 

Zij hebben Ella een nieuwe stap in de toekomst gegeven, zij maken het verschil..... Lees hier het hele droomverslag

 

 

"Fantastisch, de mooiste dag van mijn leven"

 

 

 

 

Tour De Ludique

 

Zondag 31 oktober jl. heeft Henk het snot voor zijn ogen gestoempt, door virtueel de Mont Ventoux te beklimmen in Eetbar Dit. Het was een gezellig, ludieke, theatrale en vooral sportieve middag. De opbrengst is maar liefst € 4200,00. Geweldig!
Bedankt mannen van Ludiek Wandelen!

 

 

“Kon het maar ieder jaar droomdag zijn!”

 

 

Sinterklaasfeest

 

In Perron-3 vindt jaarlijks een Sinterklaasfeest plaats in samenwerking met Acteerstudio P-ACT. De kaartjes zijn slechts € 8,00 euro, waarvan een deel naar Dream4Kids gaat.

Het verhaal: Tantje Sjaan en haar dromen voor de Sint
Tantje Sjaan is er helemaal klaar voor! Ze heeft echt alles tot in de puntjes geregeld. De rode loper is uitgerold, de troon zit als gegoten. Sinterklaas kan een bezoek brengen aan Perron-3. Maar....is alles wel zo goed geregeld?

Zet zondag 27 november in je agenda en koop je kaarten online voor deze zinderende voorstelling Sinterklaasfeest Perron-3

 

 

“I love droomdag”

 

 

Vrijwilliger aan het woord

 

Het Dream4Kidsteam is zo blij met Marloes, zij leert ons alle ins en outs van Salesforce, ons CRM-systeem. Hieronder een kleine introductie van één van onze nieuwe top vrijwilligers.....

 


Ik ben Marloes Florijn, woonachtig in Rotterdam. Ik ben een sportief en reislustig persoon. Wat ik het liefste doe is hardlopen en heb zodoende al een marathon op mijn naam staan. Momenteel ben ik hard aan het werk om na een knie-operatie weer zo spoedig mogelijk voor een marathon te kunnen gaan trainen. Daarnaast reis ik erg graag. In februari ga ik een maand naar Mexico, om daar met mijn backpack een klein deel van het land beter te leren kennen.

 

Ik ben werkzaam als Salesforce consultant bij Deloitte en via een ex-collega ben ik in contact gekomen met Dream4Kids. Na een superleuke kennismaking met Heidi en Loes, zijn wij tot een leuke samenwerking gekomen. Dream4Kids werkt momenteel met Salesforce, een klant-, relatie- en managementsysteem, welke de nodige optimalisatie kan gebruiken. Omdat ik in het dagelijks leven klanten help bij het verbeteren van deze klant- en relatiesystemen ga ik nu ook Dream4Kids hierbij helpen. Dit doen we zodat Dream4Kids in staat is sponsoren, droomkinderen en dreamchasers beter te bereiken, met als doel om nog meer droomkinderen een onvergetelijke droomdag krijgen.

Ik kijk erg uit naar deze samenwerking en hoop dan ook dat ik waarde kan toevoegen aan alle goede activiteiten welke Dream4Kids momenteel uitvoert.

 

 

Wist je dat...

 

  • Onze dreamchasers zich kunnen aanmelden op de facebook pagina voor dreamchasers. Hier kunnen vragen, tips en ervaringen gedeeld worden.
  • Droomkind Jesse toegezongen werd door de rappers van Broederliefde in de BZT show?
  • D4K groeit! We beginnen in het oosten van het land
  • Op 1 nov de Commando-Overdracht is geweest van Kolonel-Vlieger R.P.D. van den Heuvel van Vliegbasis Volkel? Wij feliciteren hem van harte!
  • Wij op 17 november weer te vinden zijn op de Beursvloer in 's-Hertogenbosch?
  • D4K de komende maanden al 4 presentaties mag geven bij serviceclubs? We hopen dat hier leuke samenwerkingen uit voort komen!

 

 

 

 

 

 

Facebook

Twitter

Website

Email

YouTube

 

Copyright © 2016 Dream4Kids, Alle rechten voorbehouden.
Dream4Kids houdt je graag op de hoogte van het droomnieuws van deze maand

Ons adres is:

Dream4Kids

Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1

Rosmalen, Nb 5243 SR

Netherlands


Add us to your address bookWijzigen hoe u deze e-mail ontvangt?
U kunt uw persoonlijke voorkeuren wijzigen or u schrijven voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp