Nieuwsbrief Dream4Kids van juni 2016

 
Droomnieuws - juni 2016

 

 
 

De nieuwe start van Bas Jan

 

"Na zijn droomdag lag mijn zoon 's-avonds in bed te zingen, en ik besefe me dat ik dat ruim 2 jaar lang niet meer had gehoord....wat dat met je als ouder doet, onbeschrijflijk.
Zijn droomdag was voor hem dus werkelijk een droom die uitkwam!"
Lees hier het hele droomverslag.

 

 

"Dream4Kids, een nieuwe start voor kinderen met een trauma"

 

 

 

 

Clubdag 2016

 

Wat een feest, al onze droomkinderen zijn uitgenodigd voor de clubdag op 3 september op Vliegbasis Volkel. Hierbij alvast een voorproefje!

 

Promotiefimpje voor de 9e editie van de clubdag van Dream4Kids!

 

 

'Cycle4Dreams: Maak dromen waar!'

 

Als wielrenner heb je ongetwijfeld een droom: een keer de Amstel Gold Race fietsen, de Alpe d’Huez beklimmen of de Mont Ventoux bedwingen…

 

Naast je eigen dromen kun je op de wielrenfiets nu ook de dromen van anderen verwezenlijken. Op zaterdag 17 september vindt Cycle4Dreams plaats: een sponsortocht met als doel zoveel mogelijk dromen van kinderen met een trauma waar te maken.

Droom je mee?
Droom jij met ons en de kinderen mee? Fiets dan op 17 september mee of sponsor één van de Cycle4Dreams-deelnemers! Kijk voor meer informatie, inschrijven en sponsoren op onze website of op www.cycle4dreams.nl

 

 

Vrijwilliger aan het woord

 

Deze maand hebben we vier vrijwilligers geïnterviewd van Cycle4Dreams, 3 toppers van vaders met een grote gezamenlijke hobby, wielrennen! Naast deze mannen maken jullie kennis met Steffie, een van de organisatoren van dit sportieve initiatief.

Robert, Marc en Ron gaan een grootste bijdrage leveren door middel van het nuttige met het aangename te combineren, zoveel mogelijk geld binnen halen met fietsen. Op 17 september beklimmen zij, met vele anderen, de mythische berg de Mont Ventoux.

Cycle4Dreams en Dream4Kids bundelen hun krachten om nieuwe dromen te realiseren voor de kinderen die het zo hard nodig hebben.

Lees de alle interviews op onze website.

 

 

“Dream4Kids is lief!”

 

 

Wist je dat...

 

  • Wil jij graag een droom realiseren voor één van onze droomkinderen, meld je dan aan als dreamchaser via info@dream4kids.nl of kom naar de info avond op dinsdag 7 juni om 19.30 uur in Perron 3, Hoff van Hollantlaan 1 te Rosmalen
  • Dream4Kids het CBF-certificaat toegekend heeft gekregen. Wij zijn hier ontzettend trots op, aangezien je moet voloen aan vele criteria!
  • De eerste editie van Lakedance in het teken staat van Dream4Kids!
  • BNP met 2 verschillende teams dromen voor Dream4Kids gaan realiseren!
  • Golfclub Geijsteren een evenement organiseert waarbij ze geld gaan ophalen voor Dream4Kids!

 

 

 

Dream4Kids | Ik ben Josje

 

 

 

Facebook

Twitter

Website

Email

YouTube