Nieuwsbrief Dream4Kids van juli 2017

 
 
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk in uw browser

Droomnieuws juli 2017

 

Twee droomkinderen, twee droomdagen!

Verstopt tussen de ballonnen zie je de blije koppies van Aisha en Abdulai. Deze broer en zus kregen een bijzondere droomdag, waarbij ze herenigd werden met hun jongere broertje en zusje. Eerder kregen zij al een extra droommiddag. Wil je weten wat ze samen allemaal hebben beleefd? Lees het hier!
 

Dream4Kids fundraising veiling

Op 15 juni organiseerde Stichting 1184 een fundraising veiling, waarvan de opbrengst naar Dream4Kids ging. Deze veiling vond plaats bij Jongens van de Wit, de nieuwe stadsbrouwerij in Den Bosch. Vele Bossche ondernemers waren aanwezig en ook onze ambassadeur, actrice Kim Pieters, was van de partij. Aan het einde van de avond mocht onze directeur Heidi Bunicich deze prachtige cheque in ontvangst nemen! Wij zijn heel dankbaar.
 

Wist je dat...

  • Ons nieuwe jaarverslag online staat? Je kunt hier lezen wat wij in 2016 allemaal hebben bereikt.
  • Wij afscheid hebben genomen van onze stagiaire Julia? Zij heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de groei van Dream4Kids, en we gaan haar zeker missen op kantoor.
  • Wij heel blij zijn met de structurele samenwerking met Tintelingen?
  • ... en we hard op zoek zijn naar nog meer bedrijven om mee samen te werken? Stuur ons een berichtje op info@dream4kids.nl.
 
Doneer nu
Word vrijwilliger
 
Copyright © 2017 Dream4Kids, Alle rechten voorbehouden


Deze e-mail wijzigen?
U kunt uw persoonlijke voorkeuren wijzigen of u uitschrijven voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp