Nieuwsbrief Dream4Kids van juli 2016

 
Droomnieuws - juli 2016

 

 
 

De nieuwe start van Daphne

 

Samen met broertje Maik hebben we Daphne en haar vriendin Sanne uit de klas gehaald. Buiten stond een limousine te wachten, wat vonden de meiden dat prachtig! 
Lees hier het hele droomverslag.

 

 

"Dream4Kids, een nieuwe start voor kinderen met een trauma"

 

 

 

 

Vrijwilliger aan het woord

 

Hallo, ik ben Michelle ten Thij, ik woon samen met mijn vriend Erik en onze 2 prachtige kindjes, Mila van bijna 5 en Owen van 3 jaar in Boven Leeuwen. Ik ben net begonnen bij Dream4Kids als vrijwilliger. Ik ondersteun Carlijn met het coördineren van dromen.

Hoe meer dromen we kunnen oppakken, hoe meer kinderen we een nieuwe start kunnen geven.Dit doe ik met heel veel enthousiasme, ik vind het geweldig om te doen. Het mooiste wat er is om kindjes blij te maken, vooral diegene die het zo hard nodig hebben. Ik hoop nog heel lang mooie dingen te blijven doen voor Dream4Kids. Wat een top organisatie met geweldige mensen die dit allemaal mogelijk maken.
 
Zelf ben ik ook bezig een droomdag te organiseren, dit doe ik samen met een vriendin. Hopelijk kan ik nog veel meer mensen enthousiast maken die de stichting een warm hart willen toe dragen.

 

 

“Dream4Kids is lief!”

 

 

Wist je dat...

 

  • De haringparty van Kiwanis Rheden en ondernemersvereniging DELS in Dieren, leverde het prachtige bedrag van € 4000,- op voor onze stichting. 
  • Droomkind Daan, inmiddels stoere vrijwilliger, heeft een cheque van € 103o,- in ontvangst mogen nemen bij Golfclub Geijsteren
  • Lakedance ook dit jaar Dream4Kids weer als goed doel heeft, de 1e editie is 11 juni geweest, de 2e editie vindt 13 augustus plaats
  • De Rabobank clubkascampagne een mooie donatie heeft opgeleverd
  • Michelle ons team komt versterken en wij daar heel blij mee zijn
  • Wie wil binnen dream4kids het kinderambassadeurschap op zich nemen? Heb je interesse stuur een mail naar info@dream4kids.nl

 

 

 

Dream4Kids | Ik ben Josje

 

 

 

Facebook

Twitter

Website

Email

YouTube